Ben Affleck Serang Paparazi dengan 'Flash': Apa yang Terjadi?Kejadian mengejutkan terjadi di Beverly Hills baru-baru ini apabila pelakon terkenal, Ben Affleck, melancarkan serangan ke atas seorang paparazi yang menggunakan 'flash' untuk merakam fotonya di kawasan perumahannya. Ben, 51 tahun, tegas menyuarakan ketidakpuasannya terhadap penggunaan 'flash' pada waktu malam yang tidak hanya mengganggu, tetapi juga membahayakan keselamatan dirinya dan keluarganya.


Menurut laporan, kejadian itu berlaku ketika Ben sedang bersedia untuk bertemu dengan isterinya, Jennifer Lopez, yang baru pulang dari percutian di Itali. Jennifer sendiri mengambil cuti untuk menenangkan fikirannya selepas pelbagai spekulasi mengenai hubungannya dengan Ben.


Ben dan Jennifer, yang sebelum ini telah bercerai dan bersatu semula pada tahun 2021 sebelum berkahwin setahun kemudian, kini dihadapkan dengan isu yang mungkin membawa mereka ke arah jualan banglo mewah mereka sebagai langkah awal ke arah penceraian.


Bagi peminat setia mereka, perkahwinan Ben dan Jennifer mungkin mengingatkan pada kisah cinta yang penuh liku-liku sejak pertemuan pertama mereka pada tahun 2001. Meskipun terdapat perpisahan yang menyedihkan pada tahun 2003, mereka kembali bersatu dan kemudiannya berpisah dengan isteri Ben sebelumnya, Jennifer Garner, dengan siapa dia dikurniakan tiga cahaya mata.


Berita ini pasti menarik minat ramai! Jom kongsikan artikel ini dengan rakan-rakan anda untuk membaca lebih lanjut mengenai kisah kontroversi Ben Affleck dan Jennifer Lopez yang sentiasa menjadi tumpuan media!

Previous Post Next Post

Contact Form