Giveaway: SUBSCRIBE saluran youtube kami untuk berpeluang memenangi iPhone 17 Pro

BIAR BETUL?! Babak 'Ghairah' Aidil Aziz & Trisha Ooi Dalam Kereta Buat Netizen Mengamuk... Tak Hormat Ramadan Ke?


 Korang dah tengok belum episod kelapan drama Sujud Terakhir Encik Norman? Kalau belum, memang korang tertinggal bas! Tapi itulah, bukan sebab jalan ceritanya yang menyentuh hati, tapi sebab ada satu babak yang dikatakan "terlebih dos" sampai netizen rasa nak baling remote TV! 📺💥


Apa Yang Terjadi Sebenarnya?

Dalam episod terbaru tu, watak Encik Norman (Aidil Aziz) dan Alisa (Trisha Ooi) ada satu babak dalam kereta yang... ermm, macam mana nak cakap eh? Peminat yang hantar video  dakwa:


Ekspresi 'Ghairah': Muka Aidil Aziz nampak macam tengah "syok" semacam, sampai ada yang kata macam tengah terima khidmat seks! 😳


Babak Kabur Tapi Jelas: Ada adegan seolah-olah mereka tengah bercium dan Aidil berada di atas Trisha. Walaupun dikaburkan, tapi bayang-bayang tu... faham-faham sajalah.


Vibe Filem Barat: Penonton dakwa babak asmara ni dah macam filem Hollywood, bukan lagi drama Melayu yang kita kenal.


"Mana Had Batas? Anak Kecil Tengok Sekali!" 🛑

Yang buat ramai makin bengang sebab sekarang kan 9 Ramadan. Bayangkan tengah duduk santai dengan anak-anak dan keluarga lepas Terawih, tiba-tiba keluar babak macam ni. Malu wey!


Seorang peminat luahkan rasa kecewa:


"Mana had batas produksi dan pelakon yang sudah beristeri? Saya malu sebab tonton dengan anak-anak. Janganlah kejar rating sampai hilang sensitiviti bulan mulia ni!"


Aduh, mendalam betul teguran tu. Yalah, Aidil pun kita tahu dah berkeluarga dan ada anak, manakala Trisha pun tengah meningkat naik. Takkanlah tak ada tapis langsung kan? 🧐


Kejar Rating Atau Tuntutan Watak?

Adakah drama kita sekarang dah tak ada modal lain nak tarik penonton selain guna babak 'panas'? Adakah ini cara baru nak trending?


Bagi koranglah kan, patut ke babak macam ni ditayangkan secara terbuka, lagi-lagi dalam bulan puasa? Ataupun kita sebagai penonton yang kena lebih "open-minded"? Cuba komen sikit kat bawah, kita bincang secara sihat! 👇✨


#DramaPanas #AidilAziz #TrishaOoi #SujudTerakhirEncikNorman #KontroversiRamadan #NetizenAmuk #ArtisMalaysia #ViralMalaysia #RatingKeIman

Previous Post Next Post

Contact Form