Intan Najuwa Mengambil Masa Bersama Suami: Berehat dari Dunia LakonanDalam satu pengumuman mengejutkan, pelakon popular Datin Intan Najuwa telah membuat keputusan yang menggamit perhatian ramai. Beliau memilih untuk mengambil masa berehat daripada dunia lakonan atas permintaan suaminya, Datuk Ahmad Azraf Azman.


Menurut Intan, 27 tahun, keputusan ini adalah hasil dari permintaan suaminya yang menginginkan lebih banyak masa bersama-sama di rumah. "Suami saya ingin saya berehat sekejap dan menikmati kehidupan bersama-sama," kongsinya dalam satu hantaran di InstaStory.


Meskipun berat untuk meninggalkan dunia lakonan untuk sementara waktu, Intan menggambarkan permintaan suaminya sebagai satu bentuk kelebihan. "Suami saya sangat memanjakan saya dan saya kira dia rindu saya di rumah," katanya sambil tersenyum.


Bagi Intan, fokus kini beralih kepada perniagaan dan perkahwinannya yang hampir mencapai setahun. Dengan rutin harian yang berubah secara drastik, beliau kini lebih seronok menumpukan masa kepada aspek-aspek kehidupan yang selama ini mungkin terlupakan.


"Kini, saya hanya fokus kepada bisnes dan rumah tangga. Rutin harian saya terdiri daripada tidur, memasak, makan, bersenam, sesi kopi, dan sedikit beli-belah. Sungguh produktif!" ungkapnya dengan riang.


Bagi mereka yang mengikuti perkembangan Intan, keputusan ini pastinya memberikan satu pandangan yang menarik tentang kehidupan selebriti di luar set pengambaran. Dan sementara dia menikmati masa bersama suaminya, kita tidak boleh menafikan bahawa dunia lakonan pasti merindui bakatnya yang mengagumkan.


Mari bersama-sama memberikan sokongan kepada Intan dalam pengembaraan barunya ini. Jangan lupa kongsikan artikel ini dengan rakan-rakan yang turut menggemari karya-karya beliau! 🌟

Previous Post Next Post

Contact Form