Adira Hampir Jadi 'Orang Kelantan', Tapi Jodoh Tak KesampaianAdira Suhaimi, penyanyi yang dikenali ramai, pernah hampir menjadi 'orang Kelantan' apabila bertunang dengan seorang jejaka dari negeri itu yang terlibat dalam politik. Namun, jodoh tidak kesampaian, dan hubungan mereka berakhir sebelum sempat melangkah ke jenjang pelamin.


Dalam satu video di TikTok, Adira menceritakan pengalaman tersebut, tanpa menyebut nama lelaki yang dimaksudkan. Namun, ramai netizen meneka bahawa jejaka itu ialah Shahrul Nasrun Kamarudin, seorang figura yang tidak asing dalam hidup Adira.


Hubungan mereka pernah mencuri perhatian ramai apabila bertunang pada Disember 2014. Sayangnya, ikatan itu terputus pada April 2015. Adira kemudian berkahwin dengan Datuk Seri Adnan Abu di Songkhla, Thailand, dan menjadi isteri kedua. Namun, selepas sembilan tahun, perkahwinan mereka juga menemui titik noktah pada April yang lalu.


Adira dan Datuk Red dikurniakan empat orang anak, yang menjadi penguat semangatnya. Kisah hidup Adira mengingatkan kita bahawa perjalanan cinta kadangkala penuh liku.


Jom kongsikan artikel ini dengan kawan-kawan anda dan bincangkan pandangan mereka tentang perjalanan cinta Adira yang penuh warna-warni!

Previous Post Next Post

Contact Form