Terjerat: Drama yang Terus Memikat Walaupun Dalam KontroversiKita tak pernah tahu drama apa yang bakal memikat hati kita, bukan? Tapi, siapa sangka, kontroversi bisa menjadi bumbu yang memperkaya lagi pengalaman menonton kita. Drama terbaru, "Terjerat", misalnya. Walaupun berpelukan erat dengan kontroversi yang melibatkan Aliff Aziz dan Ruhainies, namun pengarahnya, Azmi Hatta, percaya bahawa drama ini tetap mampu menyentuh jiwa penonton.


Azmi Hatta, seorang pengarah berpengalaman, mengaku terkejut dengan gegar media sosial yang melibatkan dua bintang utama ini. "Kami hanya fokus pada kerja," katanya dengan ringkas. Mungkin itu sebabnya ia menjadi begitu mengejutkan apabila isu itu mula tersebar luas. Tapi, Azmi dan pasukan produksinya memilih untuk terus maju, menyelesaikan tugas mereka tanpa terganggu oleh hal-hal di luar set.


"Saya percaya pada keprofesionalan kami," tambah Azmi. Walaupun dalam situasi yang mungkin tegang, tetapi semangat profesionalisme membawa mereka melalui setiap adegan dengan lancar. "Kami mahu memberikan yang terbaik kepada penonton," jelasnya.


Dalam dunia perfileman, kadang-kadang, apa yang kita lihat di layar tidak semestinya mencerminkan realiti di belakang tabir. Azmi mengakui bahawa meskipun melalui kontroversi, hubungan di antara pelakon dan pasukan pengelolaan tetap profesional. "Mereka bekerja dengan baik dan membawa watak-watak mereka ke hidup dengan begitu indah," katanya.


Jadi, meskipun terjerat dalam kontroversi, "Terjerat" tetap menjadi tontonan yang menghiburkan. Mari kita berikan sokongan kepada industri tempatan dengan menyaksikan drama ini! Dan jangan lupa untuk berkongsi artikel ini dengan rakan-rakan untuk memberi mereka peluang untuk menikmati drama yang memikat ini!

Previous Post Next Post

Contact Form