Kisah Lama P. Diddy dan Cassie Ventura: Belenggu Keganasan di Balik GlamorHai gais! Dah dengar pasal gosip panas terbaru? Yup, kita kembali ke zaman lalu di mana P. Diddy dan Cassie Ventura bergelut dengan drama percintaan mereka yang penuh kontroversi. Kalau kau rindu nak tau apa yang terjadi, teruskan membaca!


So, video lama tu baru aja muncul dan ia menggemparkan dunia selebriti. Ia menunjukkan detik-detik yang cukup menggemparkan di mana si Diddy didakwa memukul mantan kekasihnya, Cassie Ventura. Videonya ni kononnya direkodkan sekitar tahun 2016, dan ia memang menimbulkan banyak persoalan.


Bayangkan, Cassie yang comel itu berjalan keluar dari bilik hotel, dan diikuti oleh Diddy yang cuma berseluar dalam tuala. Si Diddy ni bukan main lagi, dia bertindak agresif, menarik dan menolak Cassie hingga jatuh terduduk. Nak lagi, dia sampai menendang Cassie sebelum mengheretnya kembali masuk ke dalam bilik hotel. Memang tak boleh bayang, kan?


Ini bukanlah kali pertama kisah kontroversi melibatkan dua beradik ini. Sebelum ni, Cassie pernah mendedahkan bahawa dia menjadi mangsa keganasan fizikal dan emosi dari Diddy. Yang lebih mengejutkan lagi, dia kena paksa melayan nafsu ramai lelaki. Memang seram!


Tapi, kes ini selesai secara senyap-senyap. Cassie dan Diddy akur untuk selesaikan masalah di luar mahkamah. Mungkin diaorang dah taknak kisah lama tu dijaja dekat pasaran umum. Tapi, video ini mungkin buka semula luka lama.


Jadi, apa pendapat korang? Bagaimana nak tengok P. Diddy lepas ni? Suka kongsi cerita ini dengan kawan-kawan! Siapa tahu diorang pun terkejut dengan kisah seram selebriti ni.

Previous Post Next Post

Contact Form