Jeslina Hashim Mengumumkan Pernikahan Dengan Gaya Unik di Dalam PesawatSiapa yang sangka bahawa berita gembira Jeslina Hashim akan menikah dengan kerabat Diraja Negeri Sembilan bakal diumumkan dalam suasana serba menarik di dalam pesawat?


Setelah lama mendiamkan isu pernikahan, akhirnya penyanyi dan pelakon tersohor itu membuat pengumuman secara terbuka, dan bukan dalam acara biasa-biasa. Video yang dimuat naik ke TikTok memaparkan momen manis di mana Jeslina, dikelilingi oleh kru penerbangan, mengumumkan rencananya untuk berkahwin dengan gemilang.


Dalam suasana yang santai dan seronok, Jeslina tampak begitu bahagia mengenakan busana kasual, disertai dengan veil putih yang menambah seri wajahnya. Ketika seorang pramugara memperkenalkan dirinya kepada penumpang, Jeslina dengan yakin menyatakan kegembiraannya.


Namun, keceriaan tidak berhenti di situ. Jeslina turut mengambil bahagian dalam 'akting' seorang pramugari dengan mempromosikan produk syarikat penerbangan tersebut. Bayangkan dia berjalan melalui lorong penumpang dengan gaya yang begitu yakin, menarik perhatian semua yang berada di situ.


Tidak cukup dengan itu, jika anda merakamkan momen itu di Instagram, anda akan melihat Jeslina turut menjayakan parti bujang bersama rakan-rakan rapatnya. Dalam foto-foto yang dimuat naik, dia memakai busana pendek yang menyelaraskan gaya kasual dengan veil putih yang menjadi penyeri.


Kabar gembira ini sebenarnya bukanlah rahsia yang terlalu lama disembunyikan. Sebuah portal berita sebelum ini telah melaporkan tentang perancangan Jeslina untuk berumahtangga dengan Tunku Eddy Nasruan Adil, seorang kerabat Diraja Negeri Sembilan, selepas hampir lapan tahun menjalani hubungan cinta yang mesra.


Walau bagaimanapun, Jeslina tetap tenang ketika ditanya mengenai hubungannya dengan Tunku Eddy. Dia menegaskan bahawa dia akan berkongsi berita gembira tersebut pada masanya dan tidak mahu terpengaruh dengan komen-komen negatif dari netizen di media sosial.


Ini bukanlah kali pertama Jeslina melangkah ke jinjang perkahwinan. Sebelum ini, dia pernah berkahwin dengan Dion Andrew Vercoe pada tahun 2005, namun keduanya bercerai pada tahun 2013. Dari perkahwinan tersebut, mereka dianugerahkan dua cahaya mata, Micah, yang kini berusia 16 tahun, dan Keira, yang berusia 14 tahun.


Bagi yang tidak tahu, Tunku Eddy adalah cucunda kepada Yang di-Pertuan Besar Negeri Sembilan ke-10, Tuanku Ja'afar dan Tunku Ampuan Najihah.


Jangan lupa untuk kongsi berita gembira ini dengan rakan-rakan anda! Setiap perkongsian adalah satu ucapan tahniah untuk Jeslina dan Tunku Eddy dalam meraikan cinta mereka yang baru! 🎉👰🎩 #JeslinaKahwin

Previous Post Next Post

Contact Form