"Hot Gossip: Teuku Ryan 'Duda Hot' Bergelar, Netizen Terpesona dengan Aksi Lap Peluhnya!"Nama Teuku Ryan kembali menjadi sorotan, tetapi bukan kerana peranan terbarunya dalam filem atau drama, tetapi kerana satu insiden kecil yang membuatkan ramai terpegun!


Jadi, apa yang berlaku? Nah, pada suatu hari semasa menghadiri sesuatu acara, Teuku Ryan secara tidak sengaja 'melakukan aksi lap peluh' yang mengundang perhatian ramai. Apa lagi, siapa yang sangka momen ini akan menjadi tular di media sosial?


Sebuah video yang dimuat naik ke Instagram oleh @lambe_danu memperlihatkan Teuku Ryan yang sedang berdepan dengan cuaca terik, dan secara anggunnya sedang mengelap peluh dari wajahnya. Wow, siapa sangka membasuh peluh juga boleh jadi begitu bergaya!


Tidak lama kemudian, reaksi netizen mula membanjiri ruang komen. Mereka tidak hanya memuji kekacakkan Ryan, tetapi juga mengagumi sikap coolnya ketika berdepan dengan situasi tidak dijangka ini. "Duda sekacak ini pastinya jadi idaman ramai!" komen seorang netizen dengan penuh kagum.


Bagi yang tidak tahu, Ryan sebelum ini telah mendirikan rumah tangga dengan pelakon popular Ria Ricis. Mereka bahkan mempunyai seorang cahaya mata yang comel, Cut Raifa Aramoana. Namun begitu, pada 3 Mei yang lalu, mereka secara rasmi bercerai talak satu di hadapan hakim Majlis Pengadilan Agama Jakarta Selatan.


Jadi, buat kawan-kawan yang ingin terus mengikuti kisah seru selebriti dan ingin tahu lebih lanjut mengenai 'duda hot' ini, jangan lupa kongsi artikel ini dengan mereka! Siapa tahu, mungkin mereka pun teruja dengan aksi lap peluh Teuku Ryan yang memikat ini! 😎✨ #TeukuRyan #Selebriti #GosipPanas

Previous Post Next Post

Contact Form