“Everyday I'm Shuffling” Lebih Sesuai? Tyra Beri Pesanan Menarik untuk Majlis KahwinMajlis perkahwinan mewah Tyra Kamaruzzaman baru-baru ini telah menggegarkan dunia media sosial. Dari persalinan cantik bertemakan Puteri Gunung Ledang hingga hiasan dewan yang memukau, segala-galanya menjadi bualan hangat netizen.


Namun, dalam sinar pujian yang menyelubungi majlis tersebut, terdapat satu isu yang menimbulkan kontroversi: persembahan lagu "I Will Always Love You" oleh Aina Abdul. Lagu asal Whitney Houston ini, meskipun dipuji atas keindahan melodi, dikritik oleh sebilangan individu yang merasakan ia tidak sesuai untuk suasana perkahwinan kerana liriknya yang menceritakan tentang perpisahan.


Menjawab kritikan itu dengan tenang, Tyra atau Athirah Kamaruzzaman, 25, menjelaskan bahawa lagu tersebut sebenarnya merupakan salah satu kegemaran suaminya, Emran Rijal.


"Bertenang la. Kita tak minta pun lagu itu tetapi ia sangat menyenangkan mendengar lagu Whitney Houston dinyanyikan oleh Aina Abdul. Ia juga lagu kegemaran Emran daripada Whitney," katanya dengan tegas.


Dalam satu catatan Instastory pada Ahad, Tyra menegaskan bahawa kehebatan suara Aina telah menakjubkan ramai tetamu hingga melupakan maksud sebenar lirik lagu tersebut. "Semua terpesona dengan suara Aina. Semua orang juga tahu lagu itu," ujarnya.


Dalam satu penambahan yang lebih santai, Tyra berkongsi keinginannya untuk memilih lagu "Everyday I'm Shuffling" untuk majlis kahwinnya yang akan datang. "Kalau ikutkan, saya nak lagu Everyday I'm Shuffling. Majlis kahwin saya, jadi suka hati saya nak pilih lagu apa," jelasnya sambil tersenyum.


Pasangan ini, Tyra dan Emran, yang menikah pada Jumaat lalu, menerima resepsi mewah di sebuah hotel pada malam Sabtu yang mengukuhkan pernikahan mereka dengan penuh kebahagiaan.


Jadi, sedikitnya dari kontroversi lagu hingga pesona suara Aina Abdul, setiap detik dalam majlis perkahwinan Tyra dan Emran adalah memori yang tiada tandingannya. Bagi anda yang juga merancang majlis perkahwinan, jangan lupa untuk memilih lagu yang paling mewakili kisah cinta anda - mungkin "Everyday I'm Shuffling" adalah yang paling sesuai untuk menggambarkan keriangan anda! Dan jangan lupa kongsikan artikel ini dengan kawan-kawan yang bakal menghadiri majlis perkahwinan anda.

Previous Post Next Post

Contact Form