Giveaway: SUBSCRIBE saluran youtube kami untuk berpeluang memenangi iPhone 17 Pro

OMG! Qi Razali & Sweet Qismina Menang Pelakon Terbaik FFM34 – Air Mata & Suprise Malam Ini!


 🎬 Malam FFM34 yang penuh kejutan!


Siapa sangka lakonan mantap dalam filem Babah membawa tuah buat Qi Razali dan Sweet Qismina malam tadi? 😍 Kedua-duanya diumumkan sebagai Pelakon Lelaki & Wanita Terbaik FFM34!


Qi Razali, 48 tahun, atau nama penuhnya Qushairi Mohammed Razali, nampak terkejut habis bila namanya disebut. Hampir tiga dekad bergelar pelakon, akhirnya rezeki berpihak kepadanya. Dalam ucapan ringkas tapi menyentuh hati, Qi cakap:


“Syukur Alhamdulillah. Kemenangan ini untuk bapa-bapa di luar sana. Anda insan yang hebat.” 🙏


💖 Sweet Qismina, 28 tahun, pula tak dapat tahan air mata. Terus sebak depan kamera! Dia ucapkan terima kasih kepada pasukan produksi Babah, keluarga, dan tak lupa kepada arwah bapa yang sentiasa menyokongnya.


“Terima kasih kepada famili saya dalam filem Babah kerana sudi terima saya berlakon. Kejayaan ini adalah untuk mak saya yang sentiasa ada dari saya kecil hingga sekarang.” 😭


Kemenangan mereka bukan calang-calang, tau! Mereka berjaya mengalahkan barisan pelakon hebat lain:


Qi Razali menewaskan Sharnaaz Ahamd, Beto Kusyairy, Aeril Zafrel & Tony Eusoff.


Sweet Qismina pula menewaskan Nabila Huda, Datin Sofia Jane, Khatijah Tan & Maya Karin.


💰 Untuk info, pemenang setiap kategori dapat RM5,000 + trofi, manakala pemenang Anugerah Khas pula RM10,000 + trofi. Wah, memang lumayan!


🎤 FFM34 malam tadi dikendalikan oleh Datuk Afdlin Shauki & Che Puan Sarimah Ibrahim, disiarkan secara langsung dari Auditorium Seri Angkasa, Kota Media, Angkasapuri.


✨ Jadi, korang rasa siapa lagi yang patut menang? Adakah Babah memang filem wajib tonton 2025 atau ada lagi calon hebat yang korang suka? Drop komen kat bawah, kita borak-borak sikit! 👇

Previous Post Next Post

Contact Form