Suka Lelaki Jujur, Tak Curang, Tahu Agama... Ini Ciri-Ciri Calon Suami Dicari Sophia AlbarakbahSetiap wanita pasti mengimpikan pasangan yang mempunyai kriteria positif untuk dijadikan calon suami. Begitu juga dengan pelakon Sophia Albarakbah, yang baru berusia 30 tahun. Sophia juga mempunyai ciri-ciri lelaki idaman yang mestilah jujur dan setia dalam perhubungan.


"Saya suka lelaki yang kelakar, tetapi lagi suka kalau dia bukan penipu, jujur, tak curang, seorang yang melindungi dan menyayangi saya," katanya dalam satu hantaran di Instastory.


Sophia berkongsi kriteria ini sebagai jawapan kepada pertanyaan pengikutnya di laman Instagram. Selain itu, aktres ini juga memberitahu bahawa dia tertarik dengan lelaki yang mengutamakan agama dan keluarga. Malah, dia juga mestilah seorang yang berani berdepan dengan masalah dan sentiasa bersedia memperbaiki diri.


"Saya suka lelaki yang bertanggungjawab, mengutamakan keluarga, mendahulukan saya dalam apa-apa perkara, dan dekat dengan Tuhan. Saya juga suka lelaki yang tak lari dari masalah, rajin berusaha, dan selalu mencuba untuk memperbaiki diri," ujarnya lagi.


Apabila ditanya peminat mengenai status terkini dirinya, Sophia mengakui bahawa dia trauma untuk kembali menjalinkan hubungan cinta. "Saya trauma, biarkan saya sendiri," katanya.


Nak tahu lebih banyak tentang kehidupan dan pandangan selebriti kegemaran anda? Jangan lupa untuk kongsi artikel ini dengan kawan-kawan anda!

Previous Post Next Post

Contact Form