Persahabatan Amelia Henderson dan Aedy Ashraf, Kini BerjauhanJom kita sembang santai sikit tentang perkembangan terbaru di dunia hiburan tempatan. Siapa yang tak kenal Amelia Henderson dan Aedy Ashraf, kan? Baru-baru ini, Amelia Henderson, pelakon dan pengacara popular, telah mendedahkan bahawa hubungannya dengan Aedy Ashraf, aktor yang juga tak kurang popular, agak renggang sekarang.


Amelia, atau lebih dikenali sebagai Amelia Thripura Henderson, berumur 28 tahun, memberitahu bahawa masalah utama yang melanda hubungan mereka adalah masalah masa. Ya, masalah kerapnya kita hadapi, kan? Amelia mengakui bahawa jadual yang sibuk telah membuatkan mereka berdua semakin jauh.


"Saya tidak tahu apa yang sebenarnya terjadi, tetapi hubungan saya dengan Aedy hanya sebatas kawan-kawan sekarang. Kami tidak lagi seberapa rapat seperti dahulu," jelas Amelia dengan nada sedikit berkecamuk.


Amelia berkongsi perkara ini semasa sesi siaran langsung di Instagramnya sebagai jawapan kepada pertanyaan peminat yang tidak sabar nak tahu perkembangan terkini.


Bagi Amelia, ini bukanlah perkara besar. Dia menerangkan bahawa mereka berdua memang tidak pernah mendedahkan banyak perkara tentang hubungan mereka, kerana menghormati privasi masing-masing.


"Kadang-kadang, hubungan berakhir tanpa sebarang alasan yang jelas. Mungkin kerana masalah masa yang tidak bersesuaian. Kami sudah lama berada dalam situasi ini, tetapi kami tidak mahu membuat kenyataan yang memalukan satu sama lain," tambahnya lagi.


Ingat tak video Aedy yang viral pada Mac 2022 di mana dia melamar Amelia? Ya, memori manis itu memang tak terlupakan. Tetapi, pada Julai tahun lalu, kami diberitahu bahawa hubungan mereka mungkin telah berakhir. Foto-foto yang dihapuskan, hantaran yang dipaparkan dengan nada kecewa - tanda-tanda itu menghiasi sosial media mereka.


Jadi, apa pendapat anda tentang perkembangan terbaru ini? Adakah anda terkejut atau sudah jangkaan anda sebelum ini? Bagikan pendapat anda dalam ruang komen! Dan jangan lupa, kongsikan artikel ini dengan kawan-kawan yang suka mengikuti perkembangan terkini dalam dunia hiburan tempatan. Siapa tahu, mereka mungkin ada pandangan yang menarik untuk dikongsi juga!

Previous Post Next Post

Contact Form