Khabar Angin Retak, Jennifer Lopez dan Ben Affleck Fokus Hidup SoloKisah keretakan rumah tangga Jennifer Lopez dan Ben Affleck terus menjadi buah mulut peminat. Walaupun tinggal berasingan, mereka belum membuat keputusan untuk bercerai. Namun, yang pasti, kedua-duanya kini lebih menumpukan perhatian kepada kehidupan masing-masing.


Menurut People, Jennifer, 55, merancang untuk bercuti ke pelbagai destinasi tanpa Ben. "Mereka kini lebih fokus kepada kehidupan secara berasingan," kata sumber tersebut.


Sementara itu, Ben telah mula mengemas barang peribadi dan berpindah ke rumah sewa selepas Jennifer pulang bercuti dari Itali awal bulan ini. Menariknya, Jennifer dan bekas isteri Ben, Jennifer Garner, dilihat membantu proses perpindahan Ben ke rumah sewanya di Brentwood, di mana dia sudah tinggal selama dua bulan.


Ben dilaporkan dalam keadaan baik dan masih fokus kepada kerjaya serta meluangkan masa bersama anak-anak. Untuk makluman, Jennifer dan Ben berkahwin pada tahun 2022 setelah kembali bercinta setahun sebelumnya. Mereka pernah bertunang pada awal 2000-an sebelum perkahwinan itu dibatalkan pada 2003.


Mari kita lihat bagaimana kisah ini berkembang. Jangan lupa kongsi artikel ini dengan rakan-rakan anda untuk terus mengikuti perkembangan terkini!

Previous Post Next Post

Contact Form