Ke Mana Anak Ibrahim? Kisah Kontroversi di Mahkamah
Dah hampir empat bulan Fara Roslan tidak bertemu anak bongsunya, Ibrahim Afi Nur. Soalannya yang menggugah: "Di mana anak saya?"


Kisah pilu ini melibatkan penyanyi popular, Ippo Hafiz, yang kini berada dalam pusaran kontroversi. Fara, isteri kepada Ippo, berkongsi keresahan ketika mereka berjumpa di Mahkamah Rendah Syariah Ampang baru-baru ini. Dia mengakui usahanya mencari anak bungsunya telah gagal. Telepon tidak diangkat, mesej tidak dibalas. Ippo, yang hadir di mahkamah, tidak membawa Ibrahim bersamanya.


"Saya hanya mahukan jawapan mengenai keberadaan anak saya. Saya rindukan dia sejak Februari lalu," Fara berkongsi dengan kami dalam wawancara eksklusif.


Ketegangan ini meluas ke keluarga Ippo, di mana Fara juga cuba menghubungi mereka untuk mencari Ibrahim tanpa hasil. Ketenangan ini makin dirasakan apabila Yusof Zarin Nur, abang kepada Ibrahim, turut merindui kehadiran adiknya.


Kisah ini menjadi hangat ketika perbicaraan kes nusyuz di mahkamah disebutkan. Peguam Fara, Rezal Mazli Abdul Muin, menjelaskan langkah seterusnya dalam memastikan keadilan bagi pihak klien.


Namun, harapan Fara untuk bertemu Ibrahim terbantut apabila Ippo menyatakan anak itu dalam jagaannya pada April lepas. Ini berlawanan dengan tuduhan Fara yang mendakwa dia tidak diberi peluang untuk bertemu Ibrahim.


Kami menggalakkan anda untuk kongsikan kisah ini. Kehadiran anda mungkin membantu Fara untuk menemui kebenaran mengenai Ibrahim. Jom sebarkan cerita ini kepada lebih ramai agar dapat membantu mencari Ibrahim Afi Nur.


Untuk berita terkini mengenai perkembangan kes ini, teruskan sertai kami di blog ini. Kami sentiasa berharap untuk penyelesaian yang adil dan baik bagi semua pihak yang terlibat.

Previous Post Next Post

Contact Form