"Jin BTS Bebas Esok! Jangan Serbu Kem Tentera, Army!"Hey korang, korang mesti dah dengar gempa berita ni! Anggota kumpulan BTS, Jin, akan melepaskan dirinya dari latihan ketenteraan esok, 12 Jun 2024. Tapi tunggu, jangan tergesa-gesa nak serbu kem tentera tu!


Big Hit Entertainment dah pesan, latihan tamat Jin akan berlangsung secara tertutup. Jadi, janganlah korang datang serbu kem tu, bukan main lagi kalau jadi kesesakan lalu lintas nanti. Safety first, kan?


Tapi tenang, korang boleh still sambut kebebasan Jin dengan cara yang lain. Korang boleh hantar ucapan dan semangat kat Jin dekat media sosial. Macam tu pun boleh, kan? Jangan lupa, korang pun boleh kongsi gembira ni dengan kawan-kawan yang lain!


Sebelum ni, ada berita yang Jin nak bagi 1,000 pelukan percuma kat peminat bertuah. Seronok betul! Acara ni akan berlangsung pada 13 Jun dalam Festa 2024, sempena ulang tahun ke-11 BTS. Nak join tak?


Jin adalah anggota pertama BTS yang masuk latihan ketenteraan pada Disember 2022. Lagi enam ahli lagi, J-Hope, Suga, RM, V, Jimin, dan Jungkook, pun tengah dalam latihan. Tapi tak lama lagi, diorang pun akan lepas dari tugas. Yay!


Jadi, jom kita tunggu gempita kebebasan Jin esok! Ingat, jangan serbu kem tentera, tapi serbu la kawan-kawan korang suruh dorang baca artikel ni! 😄

Previous Post Next Post

Contact Form