"Bukan Cinta Tapi Sahabat: Kim Soo Hyun dan Lim Na Young Hanya Seorang Kawan di Konsert!"Baru-baru ini, penampilan bersama pelakon popular Kim Soo Hyun dan Lim Na Young di sebuah festival muzik di Seoul telah mencuri tumpuan ramai. Video yang tular di TikTok menunjukkan kedua-dua mereka berdiri bersebelahan di kalangan penonton, dengan aksi mesra yang membuatkan ramai netizen bertanya-tanya.


Tidak kurang yang mendakwa bahawa pasangan ini tengah bercinta, dengan aksi mesra mereka sepanjang konsert. "Mereka tengah bercinta ke? Nampak dari cara mereka macam sudah selesa," kata seorang netizen. Namun, ada juga yang berpendapat bahawa kehadiran Soo Hyun dan Na Young mungkin hanya kerana jemputan, terutama apabila penaja festival adalah penaja drama yang melibatkan Soo Hyun. "Penaja festival tersebut ialah penaja drama Soo Hyun dan bukan dia saja yang hadir tetapi Park Seo Jun pun datang juga," komen seorang lagi netizen.


Bagaimanapun, kedua-dua pelakon ini menegaskan bahawa mereka hanyalah rakan. Walaupun spekulasi berkembang, Soo Hyun dan Na Young menafikan dakwaan tersebut. Na Young, yang memulakan karier sebagai penyanyi sebelum menjadi pelakon, kini sedang membuat nama dalam dunia lakonan. Manakala Soo Hyun kini popular dengan drama Queen of Tears.


Jadi, meskipun misteri mengenai hubungan mereka terus menjadi tanda tanya, satu perkara pasti: pada malam konsert itu, mereka hanyalah kawan. Jom kongsi artikel ini dengan kawan-kawan yang mungkin tertarik!

Previous Post Next Post

Contact Form