Ditipu dengan 'Sugar Mummy' yang Menggunakan Gambar Sarah Suhairi? Ini Ceritanya…Adakah anda pernah terjebak dalam perangkap sosial media? Ya, baca cerita ni sampai habis untuk faham betapa liciknya penipuan dalam talian! Jom kongsi pengalaman anda selepas membaca!


Penyanyi popular, Sarah Suhairi, telah menjadi mangsa kepada penipuan dalam talian. Ya, anda betul dengar! Siapa sangka wajah manisnya digunakan untuk tujuan yang tidak baik? Sarah, dengan bijaknya, telah memperingatkan kita semua tentang risiko ini.


"Ada individu diluar sana yang menggunakan gambar Sarah untuk mengatakan dia adalah sugar mummy tapi akhirnya dia tipu orang ambil duit di media sosial," kata sumber dari Sarah.


Sarah menggesa sesiapa yang terjebak dalam permainan penipuan ini untuk melapor kepada pihak berkuasa. Ini bukan main-main, kerana penipuan dalam talian boleh menyebabkan kerugian yang besar!


Tapi, di sini yang menarik - apabila mangsa penipuan menghubungi Sarah melalui Instagram, beliau bertindak segera! Sarah mengambil langkah berani untuk menangani isu ini dan meminta kerjasama semua untuk menyelesaikan masalah ini bersama-sama.


Jadi, kalau anda atau sesiapa yang anda kenal pernah terjebak dalam perangkap sosial media seperti ini, jangan malu untuk melaporkannya. Kita semua perlu bekerjasama untuk menjaga keselamatan dalam talian!


Jangan lupa, kongsi artikel ini dengan kawan-kawan anda! Pengetahuan tentang penipuan dalam talian perlu sampai kepada semua orang!

Previous Post Next Post

Contact Form