Aliff Aziz Tegur Muaz Zabir: "Tutup Mulut, Tak Halal Ganggu Rumah Tangga Saya!"Hai semua! Siapa yang tak pernah dengar drama kehidupan selebriti? Aliff Aziz dan Muaz Zabir kembali membuat tajuk utama dengan kontroversi terbaru mereka. Jadi, apa yang berlaku sebenarnya?


Jadi begini ceritanya, Aliff Aziz telah angkat suara menegur Muaz Zabir atas tuduhan menggangu rumah tangganya dengan Bella Astillah. Tapi tunggu dulu, Aliff tak maki, tapi cuma bertanya kenapa Muaz tidak menemuinya untuk menyelesaikan hal ini.


Dalam satu temu bual di program Melodi, Aliff memberitahu bahawa dia sedang cuba memperbaiki hubungan dengan Bella tetapi Muaz cakap dia malas nak tunjuk Aliff maki hamun. Tapi Aliff tak pernah buat hal itu. Dia cuma nak Muaz tahu batas-batasnya.


Aliff juga menasihati Muaz untuk menutup mulut dan tidak campur tangan dalam rumah tangganya. Dia tekankan yang Muaz perlu faham yang ini urusan dia dan Bella, bukan urusan orang lain.


Tapi apa yang menarik, Aliff tidak pernah memaafkan Muaz atas kesalahan lalu, dan dia takkan pernah halalkan apa yang telah dilakukan oleh Muaz kepada Bella. Jadi, kesan pada Muaz?


Muaz pula mendakwa Aliff menggunakan namanya untuk menyelamatkan diri dari masalah yang berlaku. Tetapi, Bella pula memberitahu yang hubungan mereka sekadar untuk membuat Aliff cemburu.


Mungkin ada yang bertanya, apa kena-mengena dengan kongsi artikel ini dengan kawan-kawan? Nah, tujuan adalah untuk kita semua belajar dari pengalaman orang lain. Kita tak tahu, mungkin ada di antara kawan-kawan kita yang sedang mengalami perkara serupa dan mungkin kita boleh memberi sokongan kepada mereka.


Jadi, bagaimana pendapat anda tentang kontroversi ini? Jangan malu untuk berkongsi pendapat anda dan kongsikan artikel ini dengan kawan-kawan anda! Siapa tahu, mungkin ada yang ingin memberikan pandangan mereka juga.

Previous Post Next Post

Contact Form