“Kerana itu saya sayangkan awak” - Diana Danielle

BERSEMPENA dengan sambutan ulang tahun ke-37 Datuk Farid Kamil pada 5 Mei lalu, isterinya, Datin Diana Danielle memuat naik status menyentuh perasaan tentang pelakon dan pengarah itu di Instagram.

Diana, 28, dalam statusnya itu menyifatkan Farid sebagai seorang bapa dan suami yang terbaik buat dirinya dan dua anak mereka, Muhammad dan Nur Aurora.

"Selamat hari jadi kepada bapa terbaik yang diinginkan oleh mana-mana anak!

"Saya hargai betapa kasihnya awak terhadap anak-anak kita dan bagaimana awak selalu menjaga mereka - kalau anak jatuh dia lari dulu. Refleks pun bagus kadang-kadang anak baru nak tergolek dia dah sambut.


"Dia dulu yang panik dan dia dulu yang cepat bertindak," tulisnya.

Pasangan itu berkahwin pada 3 November 2012.

Dalam pada itu, Diana berkata, Farid sebenarnya seorang yang sangat mengasihi anak-anak mereka malah dia mudah tersentuh apabila dia memarahi anak-anaknya sekiranya ada di antara mereka melakukan kesalahan.


Malah kata Diana, sekiranya Farid memarahi Muhammad atau Nur Aurora dia pasti akan rasa bersalah walaupun anak-anaknya tahu mengapa suaminya berbuat demikian.

"Ini adalah rasa kasih yang mampu menyeberangi lautan api dan kerana itu saya sayangkan awak.

"Awak adalah seorang bapa dan suami yang hebat dan sentiasa menyokong apa yang saya dan anak-anak lakukan.

"Selamat ulang tahun, semoga sentiasa berada dalam lindungan-Nya. Semoga kejayaan dan ketenangan hati sentiasa berada di sisi awak," katanya.“Kerana itu saya sayangkan awak” - Diana Danielle “Kerana itu saya sayangkan awak” - Diana Danielle  Reviewed by Kakigosip on 14:11:00 Rating: 5
Powered by Blogger.