Dwayne Johnson cakap Melayu

AKTOR terkenal Dwayne Johnson atau juga dikenali dengan nama The Rock membuatkan para peminat di Malaysia teruja dengan sebuah video yang 'dikirim' olehnya.

Video tersebut mengandungi pesanan khas buat peminatnya di sini agar tidak ketinggalan menonton filem terbaharunya, Rampage.


Dalam video berdurasi satu minit yang dimuat naik menerusi akaun media sosial Facebook rasminya, The Rock berkata dia teruja dan tidak sabar untuk menantikan reaksi peminat mengenai filem lakonannya yang akan ditayangkan mulai semalam.

Di awalnya, bekas ahli gusti WWE ini menyapa peminatnya dengan cuba bertutur dalam bahasa Melayu.

"Apa khabar Malaysia?

"Bersiaplah, saya sangat teruja untuk membawa Rampage kepada anda, pada hari Khamis ini di seluruh Malaysia," katanya.

Dia juga tidak lupa mengucapkan terima kasih kepada penonton Malaysia yang selama ini memberi sokongan terhadap filem-filem yang pernah dibintanginya.

"Cinta saya begitu kuat di Malaysia dan saya mempunyai nombor satu, nombor dua dan tiga filem sepanjang zaman di Malaysia," katanya merujuk kepada Jumanji, Furious 7, dan Fast and Furious 8 masing-masing yang menduduki tempat di box office di Malaysia.

"Jika anda berseronok dengan Jumanji, maka anda akan lebih 'meletup' dengan Rampage," tuturnya sebelum mengakhiri ucapan.

Filem Rampage, mengisahkan tentang Davis Okoye (lakonan Dwayne Johnson), seorang ahli primatologis yang selalu mengawasi seekor gorila yang cerdas bernama George. Gorila itu telah dirawat sejak lahir oleh Davis dan mereka memiliki ikatan yang kuat.

<link video : https://www.facebook.com/DwayneJohnson/videos/10156624827514384/ >
Dwayne Johnson cakap Melayu Dwayne Johnson cakap Melayu Reviewed by Kakigosip on 05:36:00 Rating: 5
Powered by Blogger.