Angelina Jolie Pengsan Dengar Berita Brad Pitt Punya Kekasih?

Sejak kebelakangan ini dunia Hollywood kecoh mengenai aktor terkenal Brad Pitt, 54, dikatakan sedang menjalin hubungan cinta dengan seorang wanita bergelar profesor di sebuah universiti dikenali sebagai Neri Oxman.

Sementara beberapa rakan Brad, seperti George Clooney, 56, berharap hubungan cinta sahabatnya itu ini membawa kepada sesuatu yang lebih serius.

Bagaimanapun nampaknya berita tersebut seolah-olah satu tamparan hebat Angelina Jolie. Aktres itu dikatakan 'cemburu' dan telah pengsan selepas mendengar mengenai bekas pasangannya kini sudah bertemu wanita lain.

"Dia seolah-olah melayang dalam kemarahan dan terjatuh ketika mendengar desas-desus Brad Pitt mula menjalin hubungan dengan profesor Neri Oxman.

"Dia melantun satu minit dan kemudian yang seterusnya, dia semacam renyuk, kata seorang sumber seperti yang dilaporkan Star Magazine.

Terdahulu, media antarabangsa melaporkan Brad Pitt dan Neri sudah menjalinkan hubungan sejak enam bulan lalu dan Brad dilihat pernah melawat ke tempat kerja Neri, 42, apabila wanita itu memuat naik gambar pelakon berkenaan bersama pelajarnya di Instagram.

Sumber mendedahkan Brad, 54, mengenali Neri selepas mereka berkolaborasi untuk sebuah projek berhubung hartanah dan seni bina yang sedang diusahakannya.

Rakan sekerja Neri menyifatkan wanita itu sebagai seorang yang pintar dan menawan.

"Angie tidak boleh mendengar sesiapa yang lebih pintar dan lebih cantik daripada dia.

Angie sangat cemburu dan berdaya saing, dan dia mahu menjadi yang pertama untuk memulakan hubungan baru yang hangat. Jika ternyata Brad memukulnya dengan menumbuk, ia boleh memalukan," tambah sumber.

Brad kembali solo selepas mengambil keputusan berpisah dengan Angelina pada September 2016 dan kini sedang dalam proses perceraian.

Brad dan Angelina mempunyai enam orang anak iaitu Maddox, 16, Zahara, 13, Pax, 14, Shiloh, 11 dan pasangan kembar Knox dan vivienne, 9 tahun.
Angelina Jolie Pengsan Dengar Berita Brad Pitt Punya Kekasih? Angelina Jolie Pengsan Dengar Berita Brad Pitt Punya Kekasih? Reviewed by Kakigosip on 04:44:00 Rating: 5
Powered by Blogger.