Peminat Sangka Hyorin Tak Pakai Seluar

Bekas anggota kumpulan Sistar yang kini bergerak solo, Hyorin memang dikenali sebagai penyanyi yang memiliki tubuh ideal dan seksi sekaligus sering membuat wanita lain cemburu dengan kecantikannya.

Namun untuk memiliki tubuh yang montok dan menggoda seperti yang diidamkan ramai itu bukan sesuatu mudah. Banyak pengorbanan yang terpaksa dilakukan Hyorin termasuklah perlu rajin berjoging dan bersenam di gimnasium.

Hyorin pernah membuat kenyataan, sesibuk mana pun dia dengan jadual seni yang padat, dia akan memastikan tidak terlepas dengan rutin berjoging dan bersenam.

Baru-baru ini dia berkongsi sekeping foto yang dirakam ketika dia di gimnasium. Foto tersebut menunjukkan dia mengenakan pakaian sukan dan sedang membuat salah satu gaya.

Posting tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada para pengikutnya. Malah ada yang menyangka dia tidak memakai seluar. Sedangkan dia memakai legging berwarna kelabu.

..

"Kamu buat kami hilang fokus...," komen seorang pengikut.

"Saya ingat dia tidak memakai seluar," tulis seorang lagi.

"Saya fikir kamu kamu telanjang!!" tulis penggikut lain.

"Untuk beberapa saat, saya fikir dia telanjang bahagian bawah," tambah seorang lagi.

Mungkin kerana seluar itu terlalu ketat hingga mengikut bentuk kaki membuatkan peminat tersalah sangka.
Peminat Sangka Hyorin Tak Pakai Seluar Peminat Sangka Hyorin Tak Pakai Seluar Reviewed by Kakigosip on 04:55:00 Rating: 5
Powered by Blogger.