Peminat diundang ke majlis resepsi Fattah, Fazura

PASANGAN selebriti popular, Fattah Amin dan Fazura memenuhi janji mereka menjemput para peminat untuk meraikan majlis resepsi kedua mereka yang bakal berlangsung di  Royal Palace, Shah Alam, pada 11 Mac, Ahad ini.

Masing-masing berkongsi kad jemputan tersebut di laman Instagram sejak dua hari lalu membuatkan ramai peminat mereka gembira dan terharu.

“Dengan penuh keikhlasan dan rasa kasih sayang, dijemput hadir ke Majlis Persandingan kami. InsyaALLAH. Lots of Love,” tulis Fazura dan Fattah pada kapsyen jemputan tersebut.

Terdahulu sebelum ini, pasangan telah diraikan dalam majlis resepsi bertemakan fairytale untuk keluarga dan rakan-rakan mereka yang berlangsung di sebuah hotel terkemuka di ibu kota, pada 25 Februari lalu.

Justeru resepsi kedua ini memang diadakan khas untukn peminat yang turut sama mahu meraikan hari bahagia mereka.

Menurut Fattah, dalam kenyataan sebelum ini, acara berkenaan diadakan khas bagi menunaikan janji mereka untuk berkongsi kegembiraan bersama peminat  yang tidak henti menyokong kerjaya mereka.


“Kami mengundang seramai 5,000 peminat untuk sama-sama memeriahkan majlis resepsi kali ini. Acara akan berlangsung pada sebelah siang dan dibahagikan kepada dua sesi bagi memudahkan semua pihak.

“Kami juga akan cuba sedaya upaya memuaskan hati peminat yang hadir. Memang menjadi hasrat kami untuk berkongsi kegembiraan bersama mereka yang tidak pernah jemu menyokong kerjaya seni saya dan isteri,” katanya kepada sebuah portal.

Fattah dan Fazura telah telah ijabkabulkan sebagai pasangan suami isteri pada 27 November lalu dalam sebuah majlis tertutup yang hanya dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak.
Peminat diundang ke majlis resepsi Fattah, Fazura Peminat diundang ke majlis resepsi Fattah, Fazura Reviewed by Kakigosip on 20:44:00 Rating: 5
Powered by Blogger.