Fathia Rayu Padamkan Video Aksinya Menari Seksi di Bigo Live

Walaupun isu dia menari seksi di Bigo Live sudah reda namun akktres kontroversi Fathia Latiff meminta mana-mana pihak yang pernah memuat naik video tersebut agar memadamkan posting itu.

Menurut laporan mStar online, Fathia, berkata, dia tidak mahu lagi mengenang kesilapan lalunya dan berharap mereka yang telah memuat naik video memalukan itu di laman sosial menurunkan semula video tersebut.

"Saya mohon kepada sesiapa yang ada memuat naik video live Bigo itu, saya minta untuk padam rakaman tersebut.

"Saya sedar kesilapan lalu dan tak mahu lagi video itu terus berada di laman sosial terutamanya di YouTube.

"Saya tak mahu generasi saya akan datang menonton video tersebut. Kesilapan itu telah menjadi ikhtibar untuk saya dan merupakan pengajaran yang sangat berguna," katanya.

Tidak mahu lagi mengenang kesilapan lalu, Fathia berazam mahu berubah menjadi seorang individu yang lebih baik selepas ini dan bergerak ke hadapan dalam memajukan karier seninya.

"Saya kena teruskan kehidupan dan tak nak fikir lagi fasal kontroversi lama. Kalau fikir benda tu ia hanya akan membuatkan saya semakin ke belakang.

"Saya pun dah tak larat nak cakap tentang isu lama dan tak mahu kes itu membuatkan saya makin tenggelam.

"Apa yang saya nampak, kesilapan dulu membuatkan saya jadi lebih baik dan merupakan satu anjakan dalam hidup supaya saya tak mengulanginya lagi," katanya.

Mengenai perkembangan karier, Fathia bakal muncul dengan single baharu dan bakal memulakan penggambaran untuk drama tidak lama lagi.

Sebelum ini nama Fathia hangat dalam kalangan netizen apabila pernah dikaitkan dengan beberapa kontroversi di laman sosial.
Fathia Rayu Padamkan Video Aksinya Menari Seksi di Bigo Live Fathia Rayu Padamkan Video Aksinya Menari Seksi di Bigo Live Reviewed by Kakigosip on 05:13:00 Rating: 5
Powered by Blogger.