Adik Neelofa buat permohonan maaf secara terbuka


SELEPAS mencetuskan kontroversi menerusi video yang memperlekehkan telefon pintar jenama Samsung beberapa hari lalu, Ameera Khan atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan, tampil membuat permohonan maaf secara terbuka.

Ameera yang juga adik kepada selebriti popular, Neelofa, telah berbuat demikian menerusi Insta Story miliknya.

Menyedari ramai yang tersinggung dengan insiden tersebut, Ameera menjelaskan dia sebenarnya tidak ada niat untuk menyakiti atau mencetuskan kemarahan mana-mana pihak.

Sebaliknya ia berlaku secara tidak sengaja kerana berada dalam keadaan yang terlalu selesa di depan kamera ketika membuat video tersebut sehingga tidak menyedari perkataan itu keluar daripada mulutnya.


Malah kata Ameera, dia sepatutnya meminta pihak produksi terbabit untuk memotong bahagian tersebut, namun perkara itu sudahpun berlaku.

Biarpun video tersebut telah menjadi viral, malah ungkapan “Samsung? Euwww” turut diparodikan dalam pelbagai versi, Ameera tetap menghormati jenama telefon pintar tersebut,

Selain menjelaskan tentang isu tersebut,  Ameera juga turut menyentuh tentang kenyataan seorang individu yang mendakwa sebagai ‘bekas gurunya’ dengan bercerita perihal dirinya.

Menurut Ameera, kenyataan tersebut sama sekali tidak benar dan menganggap individu berkenaan sengaja mengambil kesempatan ketika isu tersebut hangat diperkatakan ramai.

Apa pun, diharapkan Ameera akan lebih berhati-hati.
Adik Neelofa buat permohonan maaf secara terbuka Adik Neelofa buat permohonan maaf secara terbuka Reviewed by Kakigosip on 05:30:00 Rating: 5
Powered by Blogger.