A Aida Akui Malu Dituduh Suka 'Pucuk Muda'

Menerusi laporan BH online, Penerbit terkenal, Datuk A Aida menepis gosip kononnya menjalin cinta dengan anak kepada aktres veteran, Normah Damanhuri iaitu Ahya Rosli.

Aida atau nama penuhnya, Zaidah Awang, 47, memberitahu, kenyataannya mengenai kontroversi itu sebelum ini, disalah erti sesetengah pihak.

"Sebenarnya, gosip percintaan itu tidak benar sama. Ini kerana saya sedang mengenali individu lain berstatus orang kenamaan... Umurnya juga dalam lingkungan usia saya.

"Malu rasanya apabila timbul cerita kononnya saya bercinta dengan Ahya. Ini kerana anak saya sendiri berada dalam lingkungan umurnya. Ini mencemarkan imej saya kerana ada yang menuduh saya suka 'pucuk muda'," katanya.

Gosip kononnya dia bercinta dengan Ahya mula bertebaran sejak akhir tahun lalu, .

Aida berkata, beliau tidak mahu mengguris hati mana-mana pihak dengan memanjangkan gosip bercinta dengan Ahya itu.

"Industri seni ini kecil saja... Cukuplah dengan penafian ini kerana sudah lama saya mendiamkan diri hingga isu jadi makin meruncing," katanya.

Sementara itu, Aida mengaku soal paras rupa menjadi salah satu faktor diambilkira dalam memilih teraju utama produksinya.

Menurutnya, kriteria itu penting kerana dianggap pakej lengkap manakala bakat boleh digilap.

A Aida Akui Malu Dituduh Suka 'Pucuk Muda' A Aida Akui Malu Dituduh Suka 'Pucuk Muda' Reviewed by Kakigosip on 17:49:00 Rating: 5
Powered by Blogger.