Tak Perlu 'Follow' Instagram Ney Ney

Suami Nora Danish, Nedim Nazri, tidak menerima mana-mana pengguna media sosial yang mahu menjadi pengikut akaun Instagram rasmi anaknya, Mohamed Neyqal Nedim.

Menurut laporan BH Online, Nedim akaun itu adalah akaun peribadi, bukannya untuk diikuti ramai.

Justeru dia tidak teragak-agak bertindak menyekat sesiapa yang ingin menjadi pengikut @neqaylnedim kerana dirinya adalah penjaga amanah akaun terbabit.

"Ya, memang itu dia punya (akaun). Tetapi ia (akaun) peribadi untuk Ney Ney nanti. Apabila sudah besar, saya akan bagi pada dia, bukan untuk umum. Saya cuma simpankan untuk dia, jadi tak perlu ikut akaun ini.

"Ney Ney tidak akan ada akaun yang akan dibuka kepada umum. Sesiapa yang cuba ikut saya sekat. Harap faham," tulisnya membalas komen yang bertanyakan mengenai kesahihan akaun berkenaan.

Menurut Nedim lagi, terpulang kepada anaknya sama ada mahu memilih menjadi 'public figure' atau sebaliknya apabila dewasa nanti.

Sebelum itu, dalam perkongsian di aplikasi Insta Storynya, ahli perniagaan itu memaklumkan, bayinya tiada akaun laman sosial bagi merujuk kepada sebuah akaun Instagram yang dibuka seseorang sehari selepas kelahirannya pada 22 Februari lalu.

Nedim mengesahkan akaun berkenaan adalah palsu dan ia bukan dibuka olehnya atau isteri, sebaliknya diwujudkan pihak tidak bertanggungjawab.

Tak Perlu 'Follow' Instagram Ney Ney Tak Perlu 'Follow' Instagram Ney Ney Reviewed by Kakigosip on 12:54:00 Rating: 5
Powered by Blogger.