Suami Sridevi Tidak Dibenarkan Keluar Dari Dubai

Kematian mengejut primadona Bollywood, Sridevi Kapoor pada Ahad lalu ketika mengahdiri majlis perkahwinan anak saudaranya di Dubai, bukan saja mengemparkan industri perfileman India juga peminat malah pemergiaan aktres itu buat selama-lamanya mengundang misteri.

Pada awalnya media melaporkan Sridevi meninggal dunia akbat serangan jantung. Namun hasil siasatan forensik mendapati wanita itu dipercayai mati akibat lemas yang tidak disengajakan setelah dia pengsan dan jatuh ke dalam tab mandi dari bilik hotelnya. Malah tambahan dalam laporan forensik tersebut mengatakan terdapat bau alkohol di tubuh Sridevi.

Terbaharu, menurut laporan Bollywood Life, semalam pihak polis Dubai telah menyiasat dan mengambil keterangan daripada suami mendiang iaitu Boney Kapoor. Dia dilarang meninggalkan Dubai hingga pihak berkuasa Dubai mengizinkan.

Menurut sumber, pihak keluarga Mohit Marwah iaitu anak saudaranya juga dipanggil dan menjalani sesi soal siasat. Selain itu, pihak hotel juga diminta untuk memberi keterangan atas insiden tersebut

Sementara itu, polis juga sedang menjalankan siasatan ke atas telefon bimbit Sridevi.

Laporan perubatan Sridevi dari India juga sudah berada di tangan pihak polis bagi mengetahui jenis ubatan apa yang pernah diambil oleh Sridevi dan pembedahan apa yang pernah dijalani dan apakah semua itu ada hubungannya dengan kematiannya secara mengejut itu.

Ekoran itu, proses untuk membawa balik jasad mendiang Mumbai India berkemungkinan akan ditunda. Pihak polis Dubai memaklumkan kepada kedutaan India masih beberapa perkara yang perlu diselidiki sebelum jenazah tersebut dapat dipulangkan ke India.
Suami Sridevi Tidak Dibenarkan Keluar Dari Dubai Suami Sridevi Tidak Dibenarkan Keluar Dari Dubai Reviewed by Kakigosip on 12:51:00 Rating: 5
Powered by Blogger.