Jangan Cari Lelaki Kaya Pesan Ashanty Pesan Pada Anak KD

Penyanyi Aurel Hermansyah kini sedang hangat bercinta dengan jejaka yang dikenali sebagai Rabbani Zaki.

Hubungan asmara pasangan remaja ini juga dikatakan sudah mendapatkan restu daripada keluarga masing-masing.

Termasuklah, Ashanty yang juga merupakan ibu tiri Aurel, mengaku berasa senang dan gembira dengan hubungan cinta anak tirinya itu. Malah tidak menolak jika Bani menjadi ahli keluarga mereka kelak. Namun, sebagai ibu, dia tetap sentiasa berpesan dan memberi nasihat kepada Aurel.

"Bani baik, seorang yang bekerja keras, bukan orang yang anak-anak sekarang cuma tahu main-main. Aku suka berpesan kepada Aurel, agar cari lelaki yang bukan anak orang kaya. Cari lelaki yang boleh bekerja. Kalau cari lelaki yang sudah kaya, kadang-kadang kan dia seenaknya," kata isteri Anang Hermansyah ini seperti yng dilaporkan Detikhot.com

"Bani bersungguh-sungguh mengusahakan warung yang di Bali, mereka benar-benar di dapur. Ngurus yang kecil-kecil saya lihat," kata isteri Anang Hermansyah ini seperti yng dilaporkan Detikhot.com.

Dalam pada itu, Ashanty berkata, dia bagaimanapun tidak menghalang apa pun pilihan dan keputusan anak tirinya itu. Apapun yang pasti, dia gembira dan sentiasa mendoakan hubungan Aurel dan Bani berkekalan.

"Ya udah serius ya, pasti harus serius lah. Masa Aurel umur 20 pacaran main-main lagi. Kan udah harus serius pacarannya karena mereka juga kuliah sambil kerja. Jadi banyak yang positif," tambah

"Bani tuh jarang main-main. Sesekali lah, 'Bu mau lah aku pergi ke cafe.' Oh iya aku bolehin karena kasihan nanti anaknya stres kan. Dia kerja kuliah sesekali kalau mau pergi ya boleh namanya juga anak muda," tuturnya.

Aurel atau nama sebenarnya, Titania Aurelie Hermansyah, 19, merupakan anak sulung hasil perkahwinan Anang dan diva Pop Krisdayanti (KD).

Anang bercerai dengan KD pada tahun 2009 selepas 13 tahun menjalani kehidupan bersama. Selepas iu dia berkahwin dengan Ashanty pada tahun 2012.
Jangan Cari Lelaki Kaya Pesan Ashanty Pesan Pada Anak KD Jangan Cari Lelaki Kaya Pesan Ashanty Pesan Pada Anak KD Reviewed by Kakigosip on 13:33:00 Rating: 5
Powered by Blogger.