Chris Brown Hadiahkan Rihanna Rantai Berlian

Beberapa tahun selepas perpisahan mereka, Rihanna telah menjauhkan diri dari Chris Brown. Malah penyanyi yang pernah popular dengan lagu With You itu dilarang mendekati 'ratu' Barbados itu.

Namun Chris tetap mengikuti akaun media sosial Rihanna, barangkali mudah lah untuknya mengetahui perkembangan bekas kekasihnya.

Ketika ulang tahun kelahiran Rihanna yang ke-30 pada 20 Februari lalu, Chris tidak lupa memberikan ucapan di ruang komen yang sekaligus mengundang pelbagai reaksi kalangan peminat.

Tidak sekadar ucapan, dia juga mengirimkan hadiah cukup istimewa dan mahal berupa seutas rantai yang bertakhtakan 30 ribu biji berlian berserta 30 kuntum bunga ros merah,

"Chris mengirimkan rantai yang terbuat dari 30 ribu berlian untuk ulang tahun Rihanna.

"Dia juga mengirimkan 30 mawar merah."dedah satu sumber seperti yang dilaporkan Hollywoodlife.

Rihanna dikatakan menerima dan menyukai hadiah pemberian Chris. Dia gembira kerana Chris masih ingat ulang tahun kelahiranya.

Bagiamanapun, pelantun lagu "Work" itu tidak akan memakai hadiah tersebut.

"Rihanna gembira karena dia (Chris) mengingati ulang tahun kelahirannya, tetapi Rihanna tidak akan memakai rantai itu.

"Ia kerana tidak sesuai dengan bukan gayanya. Rihanna memang selalu memakai rantai saat mereka masih bersama, tapi sekarang dia (Rihanna) sudah berubah," tambah sumber tersebut.

Seperti yang diketahui umum, Rihanna kini menjalin hubungan dengan jutawan Arab Saudi, Hasaan Jameel.

Kata sumber, Hassan juga mengetahui tentang hadiah tersebut selepas Rihanna sendiri memberitahunya.

"Dia (Rihanna) menunjukkan hadiah itu kepada Hassan

"Dia (Hassan) sepertinya tidak peduli dan tidak marah. Hassan telah menjelaskan bahwa dia tidak mengambil tahu tentang Chris, tambah sumber itu lagi.

Terdahulu, Rihanna dan Chris punya sejarah percintaan bermula tahun 2005 hingga tahun 2008. Namun pada tahun 2009, hubungan kedua selebriti itu kandas akibat kelakuan kasar Chris terhadap Rihanna. Sehingga saat ini, hubungan keduanya masih belum berbaik.

Chris Brown Hadiahkan Rihanna Rantai Berlian Chris Brown Hadiahkan Rihanna Rantai Berlian Reviewed by Kakigosip on 12:52:00 Rating: 5
Powered by Blogger.