Azwan Kombos Dah Tak Boleh Keluar Malam

PELAKON Azwan Kombos berkata setelah dikurniakan cahaya mata sulung kehidupannya kini berubah

Menurut Azwan atau Mohd Al Azwan Kombos, 33, semenjak bergelar bapa kepada Harum Dalia, 2 bulan, dia lebih banyak menghabiskan waktu di rumah bersama anaknya itu.

"Sekarang kehidupan saya berubah sepenuhnya, sudah tiada lepak-lepak waktu malam dan kalau keluar pun rasa tak senang hati sebab teringat anak di rumah.

"Boleh dikatakan kebanyakan masa saya habiskan bersama mereka. Kalau ada urusan luar, saya akan bawa anak dan isteri​ bersama.


"Sampaikan kalau ada kawan nak berjumpa, mereka kena datang rumah saya ," kata Azwan .

Sementara itu, suami kepada pelakon Ezzaty Abdullah ini berkata dia dan isteri bergilir-gilir mengenai penjagaan anak.

Memandangkan mereka tidak mempunyai pembantu rumah, Azwan dan Ezzaty perlu merancang jadual kerja supaya bayinya itu mendapat jagaan sepenuhnya daripada mereka.

"Buat masa ini Harum dijaga oleh kami. Dia baru berusia dua bulan dan rasanya awal-awal ni lebih baik kami jaga dahulu."Jika saya ada penggambaran, Ezzaty akan cuti dan begitulah sebaliknya. Alhamdulillah buat masa ini tiada masalah tentang hal itu.

"Tunggu usia dia masuk enam bulan baru boleh kita fikir untuk cari penjaga. Sebolehnya, saya dan isteri mahu Harum membesar depan mata," ujarnya.

Sebelum ini, Azwan dan Ezzaty berkahwin pada 16 Julai 2016 di Bentong, Pahang.

Pasangan itu dikurniakan seorang cahaya mata perempuan pada 6 Disember tahun lalu.Azwan Kombos Dah Tak Boleh Keluar Malam Azwan Kombos Dah Tak Boleh Keluar Malam  Reviewed by Kakigosip on 06:09:00 Rating: 5
Powered by Blogger.