Yuna ada sebab langsungkan majlis pernikahan secara tertutup

PENYANYI Yuna, 31, menjelaskan tidak bermaksud untuk merahsiakan majis pernikahannya bersama suami, Adam Yousof Sinclair, 34, yang telah diadakan secara tertutup di Puncak Rimba, Bentong, Pahang Semalam.

Memandangkan itu merupakan majlis yang sangat istimewa dalam hidupnya, Yuna mahu lebih privasi.

“Saya tidak bermaksud untuk merahsiakan tentag majlis ini, cuma untuk yang mengenali saya, pasti tahu saya agak privasi apabila melibatkan perkara-perkara tentang kehidupan peribadi.

“Jadi rasa saya lebih selesa untuk meraikan hari bahagia itu bersama keluarga dan rakan-rakan tedekat sahaja.

“Malah sebelum ini juga saya sangat jarang berkongsi tentang perhubungan saya dengan Adam secara terbuka, kerana saya memang mahu simpan untuk diri sendiri,” jelas Yuna.

Berkongsi tentang perasaannya yang kini telah bergelar isteri, dia bersyukur kerana segala yang dirancang telah berlangsung dengan lancar.

“Semestinya saya sangat gembira dan tidak pernah terbayangkan apa yang saya lalui hari ini.

“Alhamdulillah majlis juga berjalan lancar dan impian untuk mengadakan majlis bertemakan garden wedding menjadi kenyataan,” ujarnya di majlis sidang media khas yang diadakan di Putrajaya petang tadi.

Majlis resepsi pasangan ini akan berlangsung malam esok di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) untuk keluarga dan kenalan kedua belah pihak.

Menyentuh tentang bulan madu dan anak, penyanyi Terukir Di Bintang ini mengakui belum membuat sebarang perancangan ke arah itu lagi.

“Kami berdua belum memutuskan mana-mana destinasi lagi. Mungkin kami akan pusing Amerika Syarikat (AS)  atau ke Amerika Selatan.

“Tentang anak, semestinya saya excited untuk memiliki anak. Namun kita tengok sahaja nanti macam mana.

“Sekitar Jun atau Julai nanti saya akan tampil dengan album baru dan selepas itu terlibat dengan tour di sekitar Amerika dan Eropah dan agak sibuk sedikit,” jelasnya.

Dalam pada itu, Yuna turut memberitahu,  selepas ini suaminya, Adam akan mengikutinya ke AS dan membina kerjaya bersamanya di sana.

“Segalanya masih dalam perancangan, tapi kalau boleh saya mahu suami sentiasa dan dekat dan bersama dengan saya, jadi mungkin selepas ini dia akan ikut serta ke AS.

“Dia seorang pengarah yang sangat berbakat dan mungkin selepas ini kami boleh bekerjasama dan membantu antara satu sama lain dalam kerjaya masing-masing,” kata Yuna.
Yuna ada sebab langsungkan majlis pernikahan secara tertutup Yuna ada sebab langsungkan majlis pernikahan secara tertutup Reviewed by Kakigosip on 14:26:00 Rating: 5
Powered by Blogger.