Berita Terkini
recent

Shawl Instant Yang Cantik

Dah lama tak shopping tudung.Kalau dulu pantang nampak tudung,confirm nak beli.Tapi semenjak dah bekerja memang tak sempat sangat nak membelit shawl bagai atas kepala apatah lagi nak shopping tudung.Dalam kepala duk fikir mana nak cari shawl instant yang betul-betul berkenan di hati.Jimat sikit masa kalau nak keluar.Tak semua shawl instant tu sesuai dengan kita.Perempuan ni kalau bab shopping tudung cerewet sikit.Saya pun macam tu.Susah nak beli sembarangan tudung kalau tak tengok dan rasa depan mata.

Jadi sejak bekerja memang kena cari shawl instant.Seriously memang tak sempat sangat nak melilit atas kepala.Jadi penyelesaian dia,saya dah jumpa satu online shop yang menjual shawl instant yang cantik dan selesa.Rekaan dia juga funky dan chicky.Kalau akak yang dah ada 10 orang anak pun akan nampak vogue sangat kalau pakai shawl instant online shop ni.Yang penting yakin ye uolss.Heee.


Online shop yang menjual shawl instant ini ialah Ayrahana Hijab .Selain pakar dalam penghasilan shawl instant,AYRAHANA HIJAB juga turut menjual shawl ‘best seller’ taw.Harga dia insyaAllah jauh lebih murah dari harga pasaran serta kualiti yang terjamin.O

Tengok design dia pun dah chicky dan funky kan?Memang sesuai dipadankan dengan mana-mana baju.Saya paling suka warna merah tompok hitam tu.Nampak ceria dan berani.Yang berwarna kelabu hitam tu pun boleh tahan.Menyerlahkan lagi kematangan si pemakai tatkala mengenakan tudung itu.

Okai jom tengok secara lebih dekat gambar tudung di atas ye.Confirm rambang mata korang nak pilih.

Saya paling suka warna hitam dan pink tu taw.Paling cantik dan berani.Memang cantik sangat dekat mata ni.Hehe..

SHAWL YANG CANTIK DAN MURAH

Apa yang paling best,di Ayrahana Hijab ,korang tak perlu risau dengan tutorial tudung koleksi mereka.Owner dia akan berikan tutorial mudah dan ringkas untuk pakai shawl instant diorang.Suka tak?Hehe.Kalau saya,saya paling suka okai bab tutorial ni.Sebabnya saya memang fail sikit kalau bab nak belit-belit tudung atas kepala ni.Hehe.


Kesemua warna yang dipilih untuk koleksi AYRAHAN AHIJAB semuanya mengancam dan chicky taw.Memang sesuai untuk semua lapisan umur.Mudah bentuk,lebar dan berkualiti.Jangan risau,tutorial untuk shawl satin ARIANA juga disediakan taw.Heee.

Korang pun tak payah risau kalau nak berurusan dengan Online Shop Ayrahana Hijab ni sebab mereka dah pernah keluar majalah Nur.Jadi dah established.Tak perlu nak risau kalau kena tipu ke apa ke kan.

INSTANT SHAWL FAMOUS

Untuk membeli layari Official Store di Shopee :
https://shopee.com.my/ayrahanahijab

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.