Minhwan Umum Dah Bertunang, Peminat Pula Syak Yulhee Hamil

Keputusan pemain drum kumpulan FT Island, Choi Minhwan mahu berkongsi berita gembira mengumumkan sendiri bahwa dia sudah mengikat tali pertunangan teman wanitanya yang juga bekas anggota kumpulan Laboum, Yulhee telah mencetuskan kontroversi.

Netizen Korea mendakwa Yulhee sebenarnya sudah hamil gara-gara pengumuman mengejut Minhwan itu yang sekaligus mengundang rasa curiga kalangan peminat.

Lebih mengejutkan, didakwa sumber terdekat dengan pasangan ini mendedahkan pasangan sebenarnya merancang untuk berkahwin tahun lalu malah mereka telah memaklumkan mengenai kehamilan Yulhee kepada keluarga.

Mengulas mengenai isu tersebut, pihak agensi Minhwan iaitu FNC Entertainment menegaskan artisnya itu akan berkahwin pada tahun 2018. Mereka juga memberitahu akan menyiasat mengenai sejauh mana kebenaran tentang kehamilan Yulhee.

Pada 4 Januari lalu, menerusi media sosial Instagram milinya, Minhwa berkongsi berita gembira tersebut. Dia juga mendedahkan telah menjalin hubungan cinta dengan Yulhee sejak September lalu.

Mengakui keputusan untuk berkahwin adalah satu keputusan yang paling besar pernah dibuat dalam hidupnya namun pemuzik berusia 25 tahun ini lega dan bersyukur kerana mendapat sokongan daripada banyak pihak termasuklah keluarganya dan anggota FT Island yang lain.

Kata Minhwan, selepas menempuh pelbagai dugaan sepanjang tempoh menjalin hubungan, dia dan Yulhee kini sudah benar-benar yakin untuk meneruskan hubungan percintaan mereka.

Dia juga tidak lupa mengucapkan terima kasih dan berasa bersyukur atas sokongan Primadonnas (gelaran untuk peminat FT Island) selama lebih 10 tahun sejak FT Island tampil dengan debut. Dia berjanji akan terus berusaha keras memberikan hasil muzik yang terbaik untuk para peminat.

..

Selain Minhwan, FT Island dianggotai Choi Jong Hoon, Lee Hong Ki, Lee Jae Jin dan Song Seung Hyun. Kumpulan yang popular dengan lagu seperti Hello, Hello, Love Sick, Severely dan Love Love Love ini pernah mengadakan konsert di Kuala Lumpur, 'Play! FTISLAND Concert in Malaysia' pada tahun 2012.
Minhwan Umum Dah Bertunang, Peminat Pula Syak Yulhee Hamil Minhwan Umum Dah Bertunang, Peminat Pula Syak Yulhee Hamil Reviewed by Kakigosip on 14:34:00 Rating: 5
Powered by Blogger.