Mas Idayu Akui Susah Nak Percaya Lelaki

Selepas meraih kemenangan di anugerah Gloden Globe 2018 baru-baru ini, aktres jelita Nicole Kidman akhirnya terbuka hati untuk memeriahkan dunia laman sosial Instagram.

Isteri Keith Urban itu kini sudah mempunyai akaun rasmi Instagram yang diwujudkan sejak 8 Januari lalu.

Dia memuat naik gambar pertamanya selepas beberapa jam selepas usai anugerah berprestij tersebut. Ia juga dianggap sebagai hadiah kecil buat para peminatnya ang selama ini banyak memberi sokongan.

"Tentang malam tadi ...... tutup tempatnya !!! Saya amat berbangga dengan keluarga Big Little Lies saya dan telah berdiri bersama adik-adik saya pada malam yang istimewa, "tulisnya dengan menmbah hashtag, #TimesUp.

..

Hashtag itu merujuk kepada inisiatif baru Time's Up, yang bertujuan untuk menentang gangguan seksual, serangan dan ketidakadilan bagi wanita di semua jenis tempat kerja.

Tidak lama selepas itu Kidman berkongsi pula satu lagi foto kali ini dia bersama para pelakon Big Little Lies iaitu Laura Dern, Zoe Kravitz, Reese Witherspoon dan Shailene Woodley dengan kapsyen "My sisters".

Kini Instagram miliknya sudah mempunyai lebih 300,000 ribu pengikut.

..

Kidman meraih anugerah kategori Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Siri TV menerusi wataknya sebagai Celeste Wright dalam drama terbitan HBO di anugerah Golden Globe 2018 yang berlangsung di Beverly Hills, California, hujung minggu lalu.

Mas Idayu Akui Susah Nak Percaya Lelaki Mas Idayu Akui Susah Nak Percaya Lelaki Reviewed by Kakigosip on 01:26:00 Rating: 5
Powered by Blogger.