Jualan LELONG TUDUNG terlajak MURAH - Tudung Eksklusif Ayrahana Hijab




Hari ini entry saya mengenai fesyen. Lama sungguh tak update pasal fesyen sebenarnya ( lately ni hanya pasal travel dan kerja sahaja ). Alhamdulillah, setelah settle down apa yang patut, saya berkesempatan untuk menjenguk Jualan Lelong Berganda tudung Ayrahana Hijab di Shopee .



Pembukaan tahun 2018 ini Ayrahana Hijab nak beri tudung percuma kepada orang ramai. Anda hanya perlu like , share dan komen untuk berpeluang untung menang Tudung dan Wangian Ekslusif daripada Ayarahana Hijab. Untuk maklumat lanjut boleh layar fanpage Ayrahana Hijab di https://www.facebook.com/ayrahanahijab/

Tak rugi mencuba.. mana tahu korang menang.. dapat hadiah free daripada Ayrahana Hijab... sbb tudung bukan sebarang tudung... sbb tudung pakai mutiara dan swroski.. yang mmg mahal.. tak heran la... kalau harga sehelai sampai RM80... kira.. mahal gakkk kan.... tapi masih mampu milik....




 Lelong Lelong Lelong
Lelong bukan sebarang lelong tau kerana Ayrahana Hijab telah melelong tudung mereka dengan harga sangat murah iaitu diskaun sehingga 66%.. so korang boleh dapat harga tudung dalam RM30+ jerr ..la.. Grab sebelum terlambat takut menyesal lakkk nanti... elok elok boleh beli tudung dengan harga diskaun.... last last gigit jari.. skrg zaman berjimat.. so kena grab masa tengah SALES....

Bukan itu sahaja, tak cukup dengan harga lelong Ayrahana Hijab bagi Voucher RM5.. tapi ada syarat la.. kena beli RM150 .. so dalam 5 tudung la baru dapat diskaun... so kalau korang bijak korang beli 5 tudung terus...

So bayangan anda spend RM150 untuk 5 tudung dan dapat diskaun RM5 ini bermakna anda hanya perlu bayar RM145.... so apa kata ajak geng - geng opis...beli ramai ramai.. so order... so boleh la jimat... jatuh 1 tudung RM29... mmg SUPER jimat ....

Mesti korang kata .. naper beli tudung mahal - mahal kan... ouls mesti tahu.. kadang kadang tudung itu mmg jual murah... ada orang jual online RM8 - RM10... mmg nampak murah.. bila dah beli... sekali korang mesti menyesal.. sebab nak jimat last last material tudung SODEHHH dan ODOOO jer... bila pakai tak selesa....

Ayrahana Hijab you ouls takyah risau kain.. memang best...super selesa.. super lembut...pearls dan batu swroski... mmg jenis yang mahal... dari jauh nampak merelip relip.....mesti nanti you ouls jadi perhatian... orgg...


\


So nak beli kat mana Ayrahana Hijab.. ini sbb korang boleh dapat di Shopee jer you ouls direct dari Ayrahana Hijab HQ... kalau korang jumpa tudung ini ... kat kedai for sure.. tudung palsu la....

Kalau korang nak BORONG pergi je kat link ini
https://shopee.com.my/ayrahanahijab


Kalau dah tengok tudung 2... jangan lupa lak tengok perfume Ayrahana Hijab for Him dan for Her yang Ekslusif... mana tahu nak pakai sendiri pakai la Ayrahana Hijab for Her... kalau nak bagi en abang beli Ayrahana Hijab for Him.. nanti abang makin sayang....

Takde la abang kata asyik beli tudung ayang jer... abg ayang tak beli apa apa kan...



_________________________________________________________________________________

5 sebab kenapa perlu pilih tudung Ayrahana Hijab sebagai tudung harian anda


Tudung Ayrahana Hijab adalah amat sesuai dengan golongan remaja dan juga ibu dan orang dewasa kerana design tudung mereka lebih moden dan ranggi.

Solat friendly - Material tudung Ayrahana Hijab yang tidak jarang dan juga boleh dilabuhkan mengikut kesesuaian ini merupakan salah satu sebab istimewa kenapa anda perlu memilih untuk memakai dari jenama  ini. Ia memudahkan wanita untuk mengenakan tudung ini jika ingin solat.

No inner - disebabkan material tudung  yang tebal dan juga terletak cantik je apabila dipakai, maka kehadiran inner adalah tidak diperlukan di sini. Mudah kan?

Harga mampu milik - Tudung Ayrahana Hijab dijual pada harga dibawah RM100 dan apabila masa jualan murah, ada tudung yang dijual dengan harga RM30 sehelai. Jadi semua orang pun boleh memiliki tudung Ayrahana Hijab yang eksklusif tau

Tidak perlu gosok - Ayrahana HIjab  memilih untuk menggunakan material yang memudahkan para wanita untuk menyarung sahaja tudung tanpa perlu digosok. Tambahan pula, tudung Ayrahana Hijab  yang terkini kebanyakkannya instant shawl. Memudahkan lagi pemakaian tudung yang mudah!
Jualan LELONG TUDUNG terlajak MURAH - Tudung Eksklusif Ayrahana Hijab Jualan LELONG TUDUNG terlajak MURAH - Tudung Eksklusif Ayrahana Hijab Reviewed by Kakigosip on 06:01:00 Rating: 5
Powered by Blogger.