Isu Diplomatik China-Korea Bukan Punca Seung Hun-Yi Fei Berpisah

Setelah dua tahun menjalin cinta, aktor Song Seung Hun dan kekasihnya aktres Liu Yi Fei rasmi mengakhiri hubungan mereka.

Berita tersebut disahkan oleh agensi aktres kelahiran China itu pada 25 Januari lalu.

"Pihak Liu Yifei mengesahkan keduanya telah putus.

"Ini disebakan mereka sudah menjalinkan hubungan dalam tempoh yang cukup lama, dan nampaknya mereka memerlukan masa untuk mengatur perasaan mereka," lapor media China.

Bagaimanapun pihak pasangan itu menafikan penyebab mereka putus adalah kerana masalah hubungan dua hala yang terjadi antara China dan Korea yang timbul sejak Mei tahun lalu.

"Memang benar mereka putus. Karena ini adalah kehidupan pribadi mereka, kami tidak boleh memberitahu apa alasan mereka mengakhiri hubungan itu," tutur pihak pengurusan Song Seun Hun.

"Pada dasarnya, mereka sama-sama memiliki jadual yang padat. Keputusan itu tidak ada kena mengena dengan larangan China terhadap Korea," lanjutnya.

Song Seung Hun, 41, mula dikenali menerusi drama Autumn in My Heart, When a Man Falls in Love dan Black.

Manakala Yi Fei popular menerusi The Legend of Sword and Fairy dan terbarudia bakal muncul menerusi filem Mulan yang dijangka ditayangkan pada tahun depan.

Pasangan ini mula menjalin hubungan seleps bertemu di lokasi penggambaran filem kerjasama Korea-China bertajuk 'The Third Way Of Love', pada 2015.

Isu Diplomatik China-Korea Bukan Punca Seung Hun-Yi Fei Berpisah Isu Diplomatik China-Korea Bukan Punca Seung Hun-Yi Fei Berpisah Reviewed by Kakigosip on 04:38:00 Rating: 5
Powered by Blogger.