Fasha Kongsi 'Surat Terbuka Untuk Bakal Suami'

Aktres Fasha Sandha mencuri perhatian netizen gara-gara perkongsiannya, 'surat terbuka buat bakal suami' menerusi entri terkini di laman sosial Instagram miliknya.

Status tersebut seolah-olah menggambarkan keterujaannya untuk berjumpa insan berkenaan dan berharap ia menjadi pertemuan yang hebat.

Malah, isi kandungan surat itu turut menekankan supaya lelaki yang bakal menjadi imamnya itu takkan meninggalkan dirinya dan anak-anak satu hari kelak.

"Awak perlu tahu yang saya bukan mudah untuk dijaga kerana mempunyai 'mood' yang sukar dijangka, malah akan bersikap keterlaluan dalam semua perkara. Kita tidak akan melelapkan mata selagi tidak berjaya menyelesaikan masalah yang timbul.

"Surat terbuka ini untuk bakal suami. Walaupun tak tahu siapa orangnya, Allah akan tentukan. Kepada yang sudah isi borang dan akan isi borang, boleh baca awal-awal okey," tulis Fasha seperti yang dilapor BH online.

..

Perkongsian itu mendapat lebih 10,000 'like' daripada pengikutnya.

Fasha sebelum ini pernah dikaitkan dengan seorang pemuda yang dikenali dengan panggilan Ustaz Rock dan turut membawanya bersama ke majlis resepsi pelakon, Ummi Nazeera.

Terdahulu, Fasha pernah mendirikan rumah tangga dengan ahli perniagaan, Rizal Ashram pada 2016. Namun mereka berpisah selepas kira-kira empat tahun hidup bersama. Hasil perkahwinan itu, Fasha dianugerahkan dua cahaya mata, Putri Raysha Jemaima dan Putra Rayfal Ramli.
Fasha Kongsi 'Surat Terbuka Untuk Bakal Suami' Fasha Kongsi 'Surat Terbuka Untuk Bakal Suami' Reviewed by Kakigosip on 13:26:00 Rating: 5
Powered by Blogger.