Berita Terkini
recent

Best sangat ke tudung Ayrahana Hijab ni?


Seriously, best sangat ke tudung ayrahana hijab ni?

Kawan saya si Norma tak habis-habis promo tudung ni. Saya skeptikal sikit sebab takut tak sesuai, sebab muka kan bulat PAUh dilayang hehe. Lagi satu saya trauma beli online, bila pakai tak sesuai. Model pula muka bujur tirus runcing kan. Hmmmm….

Oleh kerana saya memang mudah dipengaruhi, maka saya order juga  satu tudung ayrahana hijab ni di online Tak tahan godaan kew? 😉

Bila dapat beginilah rupa dia ya.



Tudung ayrahana hijab ni kebanyakannya adalah instant shawl. Tudung ni telah siap dijahit  dan boleh terus pakai Bagi saya ia praktikal juga. Tapi….

Alhamdulillah. Rasa selesa sangat pakai tudung ayrahana hijab ni. Ia labuh, kain tidak terlalu tebal, tidak jarang, tak panas dan mudah dibentuk. Guna jarum peniti dan brooch, siap. Memang cepat.

Walaupun pipi PAUh dilayang itu masih jelas di situ haha, saya pasrah.

Satu tudung ayrahana hijab  berharga RM30- RM80. Datang dengan pembungkusan yang menarik juga. Boleh jadi hadiah untuk yang tersayang. Boleh juga request untuk menjadi surprise/ pujuk gift seperti, tudung ayrahana hijab dan diposkan kepada isteri masing-masing. Saya tak jual ya.

Saya sentiasa mencari tudung yang sesuai selama ini. Tak sure berapa banyak tudung, shawl yang saya dah sedekahkan kerana tak menepati citarasa saya. Trending tudung dan pakaian sopan di internet sekarang memang sangat baik. Orang perempuan memang suka cantik-cantik, ini fitrah. Tapi, mestilah bijak juga memilih apa yang ditetapkan dan terbaik untuk kehidupan kita di sini dan di sana nanti.

Oh tudung ayrahana hijab  boleh dijadikan hadiah untuk BFF masing-masing juga.

Tudung ayrahana hijab best ke? Definitely, I will order again. Jumpa di review yang lain. Bye.

p/s: Kalau nak baca lagi kenapa saya suka Tudung ayrahana hijab , KLIK SINI.

Nak tahu Tudung ayrahana hijab best?, KLIK SINI.

Nak ORDER Tudung AYrahan Hijab ? KLIK SINI

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.