Belum Ada Apa-apa Yang Boleh Dikongsi - Sharnaaz

Pasangan selebriti Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila Mohd. Noor dilaporkan bakal menimang cahaya mata dalam tempoh masa terdekat.

Memetik laporan Kosmo! khabar mengenai pasangan itu bakal memperoleh cahaya mata timbul apabila seorang ustaz yang dikenali sebagai Shamsuri Shafie memuat naik gambar bersama mereka di Instagram.

"Subhanallah, Alhamdulillah, Allahauakhbar. Syukran Sharnaaz dan isteri. Tahniah keluarga bahagia dan bakal menjadi seorang ibu. Hebat kalam Allah," tulisnya di Instagram semalam.

Laporan menyebut, Sharnaaz bagaimanapun, menafikan isterinya itu kini sedang hamil seperti yang didakwa. Namun pelakon drama Suamiku Encik Sotong itu tidak menolak sekiranya dia sekeluarga dikurniakan cahaya mata dalam tempoh masa terdekat.

Katanya, memang benar seorang ustaz telah menziarahi mereka sekeluarga namun, ia hanya sekadar pengajian kelas agama.

"Buat masa sekarang tiada apa perkembangan yang boleh dikongsikan kerana seperti kata orang tua, kita jangan terlalu ghairah hendak bercerita.

"Pada saya, lebih baik perkara ini diceritakan sendiri oleh tuan punya badan apabila kami telah bersedia kelak. Mohon doa yang baik buat kami sekeluarga," katanya

Sharnaaz dan Nabila yang merupakan kakak kepada pelakon dan pengacara, Noor Neelofa berkahwin pada 31 Mac, 2017 di Hotel Royale Chulan, Damansara, Petaling Jaya.
Belum Ada Apa-apa Yang Boleh Dikongsi - Sharnaaz Belum Ada Apa-apa Yang Boleh Dikongsi - Sharnaaz Reviewed by Kakigosip on 14:51:00 Rating: 5
Powered by Blogger.