Testimoni dari Pengguna Perfume Ayrahana Hijab

Ayrahana Hiijab menerima banyak testimoni atau user reviews dari semua lapisan masyarakat di Malaysia. Kebanyakan pengguna berpuas hati dengan haruman-haruman yang dikeluarkan oleh Ayrahana Hijab.

Sebenarnya, setakat ini daripada 261 pengguna yang menulis reviews di FB page; Ayrahana Hijab mendapat 4.8 daripada jumlah 5 bintang. Daripada ini, sejumlah 230 pengguna yang memberi wangian ini 5 bintang. Ini telah membuktikan minyak wangi ini sememangnya baik dan digemari ramai.

Berikut adalah beberapa pengguna yang berkongsi pengalaman mereka menggunakan ayrahana hijab:

“Sebelum kenal Ayrahana Hijab memang tak pakai perfume. Sebab harga mahal. Bila kawan kenalkan, rasa dah jatuh cinta dengan produk ni. Sampai rasa, kalau x spray sehari. Tak sempurna hidup . Sanggup patah balik untuk ambik Ayrahana Hijab je. Sekarang ada 13 kotak dibeli untuk pakai sendiri. Tq Ayrahana Hijab.”

Wan Muhammad Ehsan,
Kuala Lumpur.


“Suami sy sorg chef dan hri2 bdn berbau asap masakan dan buat sy pening.. Manakala sy plk sorg yg anti bau wangian perfume…x kira perfume mhal atau murah…cium je bau perfume,automatik dunia sy terasa gelap gelita… sy pnh dikelilingi perfume sbb msa tu msuk kdai perfume,x smpai 5 minit muka sy jd merah dan pening2…Tapi disebabkn minat dlm bidang on9 selling….Sy try jual perfume Ayrahana Hijab…org pertama yg sy recommend adalh hubby sy dan dia jd my Ayrahana Hijabmodel…sbb mlm2 blik krja,bdn dia berbau mkanan…First perfume Ayrahana Hijab yg dia try Ayrahana Hijab for Him…And its awesome…Bau msakan yg slalu melekat pd bdan hubby sy tlh tertimbus dek bau perfume Ayrahana Hijab…

Saya plk first cium bau perfume lelaki mmg sy tkut pening…but unfortunately baunya yg non alcohol buat sy jtuh cinta dgn Ayrahana Hijab Sy lgsung x pening…dan yg plg bestnya Ayrahana Hijab make me fall in love with it!!!And now sy bkn shja penjual malah pengguna tegar perfume Ayrahana Hijab..And my favourite is Ayrahana Hijab for Her..Its smell good and make me fresh all day long..”

~ Angel Billy Joash


“Saya memang peminat perfume, beli yang ori harga mak ai, …sayang nk sembur, bau pulak sama je tiap-tiap hari, pssstt….saya suka bau yang berlainan setiap hari, ikut mood la katakan. Mula cari alternatif lain, try pulak perfume gred AAA, tapi tak memuaskan hati, tak long lasting…ermmm…bila Ayrahana Hijab diperkenalkan di pasaran agak ragu² juga…macam² persoalan timbul, okay ke? Wangi ke? Tahan lama ke? Tapi bila saya start pakai MEMANG TERBAIK, dah tak beli yang ori, nak buat apa kalau Ayrahana Hijab pn mempunyai kualiti setanding dengan wangian antarabangsa, hrga jauh lebih murah….skg saya sndiri ada 11 kotak wangian dah beli  hehehe”

~ Nor Fadhlina Hassim,
Bangi, Selangor.



“kali pertama cuba terus fall in love , first love Ayrahana Hijab for Her , sangat wangi , sangat wangi dan sangat mengujakan .. tiap2 hari nak sembur…”

Dian Lee, Human Resource Personnel
Pahang.

Klik di Sini Untuk Menempah Ayrahana Hijab Sekarang!


Testimoni dari Pengguna Perfume Ayrahana Hijab Testimoni dari Pengguna Perfume Ayrahana Hijab Reviewed by Kakigosip on 12:10:00 Rating: 5
Powered by Blogger.