Sanggup Tinggalkan Tabiat Merokok Demi Tunang

Bakal isteri Putera Harry, pelakon Meghan Makle gembira selepas tunangnya itu sudah meninggalkan terus tabiat merokok sebelum menjelang hari perkahwinan mereka yang akan berlangsung pada Mei tahun depan.Lapor HollywoodLife.com, satu sumber Meghan sangat gembira dan menghargai usaha Harry yang sanggup berhenti merokok.

"Dia (Meghan) benar-benar tidak suka bau asap dan dia selalu benci mahu mencium Harry selepas dia merokok."

"Walaupun Harry selalu menggunakan penyegar nafas yang benar-benar kuat selepas dia mempunyai rokok, tetapi Meghan masih dapat merasi bau tembakau dan mencium asap pada pakaiannya."

"Meghan tahu betapa sukar bagi Harry untuk berhenti, jadi dia benar-benar menghargainya," kata sumber itu.

Tambah sumber itu, Harry berusaha untuk meninggalkan tabiat buruknya itu kerana menghargai keputusan Meghan yang rela keluar dari dunia glamornya.

"Harry mengatakan ia sekurang-kurangnya dapat dilakukan kerana Meghan bergerak ke seberang dunia dan melepaskan karirnya", tuturnya.

Terdahulu, Harry dan Meghan mengumumkan menerusi akaun Twitter Kensington Palace bahawa perkahwinan mereka dijangka akan diadakan pada 19 Mei 2018.

Laporan media antarabangsa menyebut, Meghan mempunyai rancangan istimewa untuk gaun pengantinnya yang khabarnya mencecah nilai USD50,000 (kira-kira RM203,699). Bintang filem Remember Me itu menginginkan sepasang gaun yang ringkas dan romantis.

"Meghan sangat sukakan fesyen dan dia tampil dengan gaun perkahwinan yang sempurna.

"Dia telah memikirkan rekaan kreatif dan memasukkan ingatan lady Diana ke dalam hari yang paling penting dalam kehidupan mereka. Jadi dia telah berbincang dengan pereka terkenal, Elizabeth Emanuel (yang juga merupakan pereka pakaian perkahwinan Diana),"tambah sumber itu lagi.

Manakala busana yang akan dipakai oleh Putera Harry, Meghan meminta pertolongan sahabatnya, pereka terkenal, Misha Nonno.
Sanggup Tinggalkan Tabiat Merokok Demi Tunang Sanggup Tinggalkan Tabiat Merokok Demi Tunang Reviewed by Kakigosip on 17:07:00 Rating: 5
Powered by Blogger.