Perfume Ayrahana Hijab Wangi dan Tahan Lama



Assalamualaikum semua... alhamdulillah, aku baru saja balik dari trip percutian bersama Geng Projek Travel ke Pulau Perhentian yang sangat ohsem di Terengganu. Oppsss, entri kali ni bukan la nak cerita pasal trip tu, tapi nak share ngan korang pasal satu perfume yang geng Projek Travel kenalkan kat aku. Bagi aku perfume Ayrahana Hijab ni memang best dan lain dari yang lain.

Ok, nak dijadikan cerita, mula-mula aku dapat perfume Ayrahana Hijab ni, aku anggap dia sama je macam perfume yang lain. Tapi tak salah kan nak cuba. Lagipun botol dia kecik aje, so mudah nak bawa travel. Jangan risau, perfume Ayrahana Hijab ni lepas jika kita bawa naik kapal terbang. Lagipun Perfume Ayrahana Hijab ni memang wangi dan tahan lama lebih 8 jam. Paling penting perfume Ayrahana Hijab ni boleh dibawa solat. So, tak perlu ragu-ragu ye. Bangga weiii ada produk bumiputera yang setanding produk antarabangsa.. kipidap..

Perfume Ayrahana Hijab wangi dan tahan lama

Kalau korang nak tau, aku ni jenis yang cepat berpeluh. Jadi bila buat aktiviti lasak, mudah la berpeluh dan akan ada masalah bau badan. Nasib baik aku bawak perfume Ayrahana Hijab ni ke trip Perhentian tu. Sebab kat sana kami buat aktiviti snorkeling dan panjat bukit untuk ke Kincir Angin. Tak join, rugi la pulak rasanya kan. So, sebelum keluar dari chalet, aku sembur dulu dua tiga das perfume Ayrahana Hijab. Oh ye, perfume Ayrahana Hijab yang aku guna ni Ayrahana Hijab for Her.. Ha, baru rasa confident nak pi buat outdoor...

Perfume Ayrahana Hijab sesuai untuk travel...  Perfume Ayrahana Hijab sesuai untuk aktiviti lasak

Sebenarnya perfume Ayrahana Hijab ni ada banyak pilihan wangian rupanya. Aku ingat sejenis je untuk wanita. Siap ada wangian untuk lelaki jugak. Makin meletops la Perfume Ayrahana Hijab ni kan. Haha, nampak nau sebelum ni tak amik tau. Ye la, lalu kat timeline je, tak tengok pun... hehe. Meh sini aku share senarai wangian untuk wanita dan lelaki yang aku dapat ni. Mana tau kot-kot korang nak beli gak.

Senarai perfume Ayrahana Hijab untuk wanita

Senarai perfume Ayrahana Hijab untuk lelaki

Huiii... pendek kata memang berbaloi-baloi la kalau guna perfume Ayrahana Hijab  ni. Dah la wangi, tahan lama, boleh bawa solat, harga pun murah. Iye wei, untuk 4 botol 10ml harga cuma RM55 je. Siap pakej pujian sepanjang hari sebab sentiasa wangi. Sape tak suka kan.. hahaha... ok, habis stok ni mesti beli lagi. Mana nak beli?? sila rujuk bawah ni

Perfume Ayrahana Hijab berbaloi-baloi dan murah

How to buy/contact:

Fanpage: www.facebook.com/ayrahanahijab
Instagram: instagram.com/ayrahanahijab
Website: www.ayrahanahijab.com
Order Online : https://shopee.com.my/ayrahanahijab
Perfume Ayrahana Hijab Wangi dan Tahan Lama Perfume Ayrahana Hijab Wangi dan Tahan Lama Reviewed by Kakigosip on 20:41:00 Rating: 5
Powered by Blogger.