Perfume Ayrahana Hijab, Wangi Baq Angggg!


Yuhuuuuu... Caks...
Lihat apa yang ada kat kotak ai...

Kenalkan Perfume Ayrahana Hijab:)
Pewangi setaraf dengan jenama pewangi antarabangsa. Bahkan wangiannya setanding dengan jenama mewah di pasaran. Didatangkan dalam botol 10 ml tidak terlalu kecil atau tidak terlalu besar, so memang sangat ngam untuk dibawa pergi travel, kompak gitew! Ater tengok packaging dier pun sangat kiut, memang memenuhi citarasa satu Malaysia lah uollls...

Kita just sembur sikit jer di bahagian yang sesuai seperti di pergelangan tangan. Dan wangian tu bertahan agak lama. Lebih 8 jam kot!!! Yang paling besh bila saya pakai wangian ni saya tak ragu2 untuk mendirikan solat. Sebab ianya produk HALAL.

Jom cikedaut variasi wangian Ayrahana Hijab...

Buat si jejaka...

Senarai wangian yang boleh dipilih...

✔️ MAILA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ ARMIA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ BARSUA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ ARFAN PERFUME By Ayrahana Hijab

Buat wanita...

✔️ HAWA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ SALLEHA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ ADAMIA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ NOHAR PERFUME By Ayrahana Hijab

Terdapat 8 jenis wangian yang hebat...

Dan saya telah memilih wangian wanita by Ayrahana Hijab...
Ternyata memang tidak mengecewakan... Wangi betoi...
Perfume yang menjadi feveret ai untuk dipakai setiap hari...

Keterangan lanjut mengenai produk, boleh terjah;
Fanpage : facebook.com/ayrahanahijab
Instagram : instagram.com/ayrahanahijab
Website : www.ayrahanahijab.com
Order Online : https://shopee.com.my/ayrahanahijab
Perfume Ayrahana Hijab, Wangi Baq Angggg! Perfume Ayrahana Hijab, Wangi Baq Angggg! Reviewed by Kakigosip on 11:33:00 Rating: 5
Powered by Blogger.