Peluang bertemu dengan Rajinikanth, Kamal Haasan

TIKET ke program Natchathira Vizha 2018, sebuah pesta hiburan melibatkan 250  bintang filem India termasuk Rajinikanth dan Kamal Haasan yang akan berlangsung di Stadium Bukit Jalil di sini pada 6 Januari depan, mula dijual esok.

Pengarah Pembangunan Perniagaan Kumpulan MyEvents International, Hema Kandy berkata tiket-tiket berharga antara RM10 dan RM30 itu boleh dibeli menerusi laman web www.myticket.asia.

Nachathira Vizha 2018 yang akan berlangsung dari 10 pagi hingga 10 malam, merupakan pesta yang menampilkan persembahan nyanyian, tarian serta perlawanan kriket dan bola sepak artis India serta artis tempatan.Anggota Persatuan Artis India Selatan, Nandha Durairaj berkata kesemua artis yang akan ke Malaysia sudah bersedia untuk memberikan persembahan terbaik kepada peminat Malaysia yang sentiasa memberikan sokongan kepada filem Kollywood.

Pelakon filem ‘Eeram’ itu juga berkata satu kejutan disediakan untuk semua yang hadir di Stadium Bukit Jalil ketika penampilan dua legenda filem Tamil, Rajinikanth dan Kamal Haasan.

Selain barisan pelakon terkenal India seperti Surya, Vishal, Karthi, Sivakarthikeyan, Vijay Sethupathi, Nayanthara, Tamanna, Mohal Lal, Nagarjuna dan Mammooty, enam pengarah muzik terkemuka Kollywood  iaitu Harris Jayaraj, Anirudh Ravichandran, Srikanth Deva, GV Prakash, Tamman dan Imman serta penyanyi Karthik, Haricharan, Swetha Mohan, Ranjith, Naresh Iyer dan Chinmayee akan turut memeriahkan majlis tersebut.

Pesta yang dijangka dihadiri 30,000 peminat tanah air itu dianjurkan Persatuan Artis India Selatan dengan kerjasama MyEvents International serta mendapat sokongan sepenuhnya oleh Malaysia Major Events, anak syarikat  Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia
Peluang bertemu dengan Rajinikanth, Kamal Haasan Peluang bertemu dengan Rajinikanth, Kamal Haasan Reviewed by Kakigosip on 06:20:00 Rating: 5
Powered by Blogger.