Berita Terkini
recent

Neves (Pretty Ugly) Bergelar Suami Pada Usia 43 Tahun

Dengan sekali lafaz, vokalis kumpulan Pretty Ugly iaitu Neves selamat bergelar suami kepada wanita pilihannya, Noorliana Umar, 36, pada Ahad.

Neves atau Raizan Zainal Abidin, 43, dan Noorliana selamat bergelar suami-isteri pada pukul 11.47 pagi pada majlis pernikahan yang diadakan di Surau Damansara Perdana, di sini.

Pasangan itu dinikahkan sendiri oleh bapa pengantin perempuan iaitu Umar Ackiyak dan disaksikan oleh Penolong Pendaftar Nikah Masjid Al-Makmuriah Daerah Petaling, N. Mastori Marsidi.


Pada majlis itu, Neves menyerahkan seutas rantai emas sebagai mas kahwin manakala wang hantaran dirahsiakan jumlahnya.

Penyatuan pasangan itu turut dihadiri oleh 100 tetamu yang terdiri daripada kaum keluarga dan kenalan kedua-dua belah pihak.

Sementara itu, Neves ketika ditemui memberitahu bersyukur majlis tersebut berjalan lancar dan berdoa agar perkahwinan yang dibina kekal sehingga ke akhir hayat.

"Syukur Alhamdulillah, semuanya dipermudahkan dan semoga perkahwinan kami diberkati hingga akhir hayat," katanya.

www.kakigosip.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami

Powered by Blogger.