Ketagih bau perfume Ayrahana Hijab


Hari ni beli perfume Ayarahana Hijab lagi. Beli satu set terus untuk farah dan hubby. Berbunga-bunga hati dapat bau perfume yang diidamkan hihi.

Farah mula-mula pakai Ayrahana HIjab tahun lepas. Saja je nak cuba sebab jenama ni memang popular kan. Seller yang farah hubungi tu suggest beli perfume Ayrahana Hijab sebab farah kata farah nak bau yang sweet. Memang tak menyesal. Best gila bau dia!

Kali kedua farah beli dekat mall. Masa tu ada promosi. Tapi semua perfume wanita sold out..habis. So farah beli set lelaki. So hubby happy sangat..dapat hadiah dari farah..makin sayang hubby kat farah...dapat hadiah birthday....

Ada juga kawan-kawan kata bau Ayrahana Hijab best!. Farah dah cuba... Korang pernah cuba tak perfume Ayrahana Hijab? Cuba lah kalau belum.

Ketagih bau perfume Ayrahana Hijab Ketagih bau perfume Ayrahana Hijab Reviewed by Kakigosip on 07:46:00 Rating: 5
Powered by Blogger.