Haruman Wangian Ayrahana Hijab for Her Pikat Hati


Haruman Wangian Ayrahana Hijab For Her Pikat Hati | Saya bukanlah seorang pengemar minyak wangi. Boleh dikatakan dalam koleksi saya hanya ada 2 botol je, itu pun satu beli dan satu lagi hadiah masa giveaway dari seorang blogger. Pernah beli minyak wangi sudahnya bila saya sembur dua tiga kali terus tak suka.. apa saya buat? sangat-sangat membazir sebab saya buang dalam tong sampah..tolong jangan tiru macam saya..mehmeh

Tapi kan saya terpikat dengan satu lagi minyak wangi jenama Ayrahana Hijab. Sudahlah rekaan botolnya comel, dengan pakej nya pun sekali berwarna putih dan berbunga-bunga. Sangat cantik dan esklusif. Jujur saya katakan Ayrahana Hijab kini adalah minyak wangi pilihan saya.

Baunya pun harum, sedap dan lembut je. Bagi sayalah. Bagi korang pula kena la cuba dulu. Yang best nya juga saiz botolnya sesuai diletak di dalam beg dan dibawa kemana-mana. Tidak terlalu berat.

Haruman Wangian Ayrahana Hijab For Her Pikat Hati


Yang saya pakai ni adalah Ayrahanada Hijab  For Her untuk wanita. Jadi kalau lelaki korang boleh beli Ayrahana Hijab For Him.


Ciri-Ciri Keistimewaan Haruman Ayrahana HIjab

Wangian Ekslusif
Setanding produk antarabangsa
Produk Halal
Pati Original dan boleh dibawa solat
EDP, tahan lama lebih dari 8 jam
Bersaiz 10ML tidak terlalu kecil atau besar
Packaging yang sangat menarik dan cantik
Mengikut citarasa Malaysia

Sesuai juga dibuat hadiah atau pun hantaran. Harganya pun murah dan mampu milik iaitu hanya RM55 untuk 4 botol dan penghantaran adalah percuma.

 Menang gila tengok kalau korang ni memang peminat minyak wangi.  Lepas ni mudah la. hanya dengan satu website, bermacam minyak wangi ada.

Bagi korang yang nak cuba dan dapatkan minyak wangi Ayrahana Hijab For Him Dan Ayrahana Hjab For Her dan jenama-jenama lain boleh buat pesanan terus di :


Instagram : @ayrahanahijab
Website : www.ayrahanahijab.com
Online : https://shopee.com.my/ayrahanahijab

Jom berwangi-wangi dengan wangian Ayrahana Hijab ni...dah beli pasti puas hati..tak rugi punya. =)
Haruman Wangian Ayrahana Hijab for Her Pikat Hati Haruman Wangian Ayrahana Hijab for Her Pikat Hati Reviewed by Kakigosip on 11:23:00 Rating: 5
Powered by Blogger.