Best ke Ayrahana Hijab Perfume?



Assalamualaikum..

Semestinya aku addicted pada perfumes!



Memandangkan stock perfumes aku makin berkurangan dan promosi Ayrahana Hijab Perfume yang semakin meletup-letup tu membuatkan aku ingin mencuba kehebatan perfume ini.

Sebab nak juga tau, betul tak setanding original baunya.

Kalau original confirm kena sediakan duit paling kurang RM200 untuk sebotol kan.

Jadi nak juga berjimat cermat, dengan harga RM55 untuk 4 botol banyak juga jimat tu. Boleh beli bau-bau perfumes ekslusif dari Aryahana Hijab


Mula-mula tu aku order 2 set perfume.

Memandangkan lama mengidam wangian yang cun cun ini so  terus order 2 set ini bermakna aku dapat 8 botol 10ml.

Memang syok sangat bau HAWA , ADAMIA, SALLEHA dan NOHAR ni seperti yang digambarkan.

Jatuh cinta dengan bau ni!!

My Review:

Yang Best:

  • Saiz 10 ml senang letak dalam handbag
  • Boleh memiliki bau mahal dengan harga yang mampu milik
  • Boleh bertukar-tukar perfume sebab ada 4 pilihan


Yang Tak Best:

  • Maybe ML dia cuma 10 ml, sesiapa jenis mandi perfumes tu faham-fahamlah, tapi cik Farah tahan berbulan-bulan juga.


Komen Cik Farah:

Ayrahana Hijab Perfume memang berbaloi untuk dimiliki. Korang boleh jimat duit tu daripada beli perfumes original yang beratus-ratus.  Setakat ni 8  botol dah aku beli Ayrahana Hijab Perfume. Tu tandanya memang syok. So recommended untuk dicuba!

Ayrahana Hijab Perfume
Isipadu: 10 ML
Harga: RM55 untuk 4 botol

Beli kat mana?: layari http://www.shopee.com/ayrahanahijab

Hope Ayrahana Hijab Perfume boleh banyakkan lagi pilihan untuk bau-bau yang lebih mengancam macam Pleasures Estée Lauder.
Best ke Ayrahana Hijab Perfume? Best ke Ayrahana Hijab Perfume? Reviewed by Kakigosip on 06:37:00 Rating: 5
Powered by Blogger.