AYRAHANA HIJAB...Hmmm wangi.



Assalamualaikum dan salam sejahtara  semua!!!
Memperkenalkan AYRAHANA HIJAB!!!
ala korang dah kenalkan sebab hot apa produk ni..
ada diiklankan di radio dan tv tau.

Statistik menunjukkan kos sara hidup semakin meningkat setiap tahun. Ini dapat rasakan dengan kenaikan banyak harga barang kegunaan harian setiap tahun.

Perfume juga zaman sekarang telah menjadi sebahagian kepada keperluan harian bagi sesetangah orang terutamanya bagi yang bekerja atau berniaga dan perlu berurusan dengan orang lain.
Mereka perlu tampil selesa dari segi pakaian dan bauan badan.

Tapi yang menjadi masalah kepada ramai orang ialah harga perfume yang sedia ada dipasaran sekarang sangat mahal hingga ada yang mencecah ribuan ringgit sebotol.


Maka Ayrahana Hijab tampil memberi penyelesaikan kepada semua pengguna dan peminat perfume dengan menghasilkan perfume dengan bau yang setanding jenama antarabangsa
dengan ketahanan bau lebih 8 jam.

Bagi memudahkan pengguna yang selalu ‘travel', Ayrahana Hijab juga memberi penyelesaian dengan mengeluarkan botol minyak wangi yang bersaiz 10 ml dimana ianya sesuai untuk dibawa bersama kedalam kapal terbang dan didalam ‘handbag'.

Kelebihan yang ada pada perfume Ayrahana Hijab ialah ianya mesra solat berbanding perfume jenama antarangsa.

Zana yakin dan percaya bilamana anda menggunakan Perfume Ayrahana Hijab, anda mula melihat ramai orang suka dekat kepada anda dan rasa aura anda berbeza, anda juga mula mendengar, suara-suara orang yang tersayang berkata, " sayang ni wangi, saya rasa bahagia dengan awak “, dan anda mula merasakan keyakinan dan kelainan serta kebahagian luarbiasa. Jadilah pengguna yang bijak.

“Now everyone can smell expensive"

KAITAN ANTARA PERFUME DAN SUHU

Ada kes, customer beli perfume jenis yang sama. Kedua-duanya original. Tapi bila spray, baunya macam  berbeza, dan tak sama. Ada juga kes, beli perfume original,dengan harapan tahan lama lebih 8 jam pada kulit dan lebih 24 jam pada baju. Masa test spray tester pada baju, memang tahan lama. So lepas beli botol besar, jenis yang sama, spray kat baju, aik…tak tahanlama pun.. kenapa? Kes sebegini sememangnya berlaku. Perfume original tapi bau tak sama. Perfume original tapi tak tahan lama seperti yang diwar² kan. Kenapa jadi macam ni? Jawapannya sebab molekul² perfume yg terdiri  daripada air, alkohol dan pati perfumetu tak tercerai berai, tak sebati.  Semasa dikilangkan, semua molekul ni sebati. Tapi selepas terdedah kepada suhu, molekul ni bercerai²dan menyebabkan air paling atas,pati paling bawah.. sebab pati lebih berat kan.. So bila spray pada kulit or baju, memang spray air lah kan?? Ok, bab molekul separate ni memang kita tak dapat nak buat apa lah sebab ia memang akan terjadi. Jadi cara nak bagi molekul² ni sebat dan bercampur semula ialah dengan recharge balik perfume yang dibeli.  Recharge ialah proses mensebatikan semula molekul2 yang bercerai2 di dalam botol.

Cara nak recharge :

******************
Tindakan pertama selepas membeli perfume ialah jangan sekali² spray dulu. Apa yang perlu dibuat ialah letak perfume dalam peti sejuk pintu bawah (bukan freezer) kang jadi ais krim wangi pulak hahaa...selama 3 hari 3 malam. Biar suhu sejuk tu mensebatikan semula molekul2 yang terpecah Selepas 3 hari 3 malam, baru boleh spray pada body. Kenapa mesti 3 hari? Sebab itu lah masa terbaik yang mampu diambil oleh perfume untuk memulihkan dirinya semula spt keadaan asal.

Satu lagi, kenapa mesti letak dalam peti sejuk? Sebabnya suhu panas  menceraikan molekul perfume, sebaliknya suhu sejuk mensebatikan semula molekul tersebut.


Ayrahana Hijab perfume sebagai hantaran.
Memang sesuai!
.
Kerana:

1. Menjadikan pengantin mewangi sepanjang majlis dan sepanjang hari di saat bergelar pengantin baru. Aummm!

2. Harga jimat! Sebotol perfume antarabangsa yg berharga RM350-RM1000 sebotol, boleh dapat 20 botol Ayrahana Hijab. Haaaa...penuh dulang hantaran.

3. Ayrahana Hijabsedang trending. Kat radio kat tv dok iklan Ayrahana Hijab. Jangan jd org yg ketinggalan.
.
Cukup la 3 sebab kena jadikan Ayrahana Hijab sebagai hantaran majlis istimewa anda.
Nak ke nak?


Harga  4 botol RM55

istemewa zana bagi tau... https://shopee.com.my/ayrahanahijab

AYRAHANA HIJAB...Hmmm wangi. AYRAHANA HIJAB...Hmmm wangi. Reviewed by Kakigosip on 17:51:00 Rating: 5
Powered by Blogger.